Nieuws

BTS-leden reageren nadat een foto van Halsey verschijnt tijdens 'Guess the Celebrity by Photo'-game op 'Run BTS' x 'The Game Caterers'

In de eerste aflevering van de ' BTS uitvoeren ' x ' De Game Cateraars ' samenwerking die werd uitgezonden op 4 mei, de leden vanBTSnam het beruchte spel op zich, ' Raad de beroemdheid op foto '!

Liefhebbers van de ' Nieuwe reis naar het westen '-serie weten dat dit een extreem hogedruksnelheidsspel is, waarbij elke persoon slechts 3 seconden heeft nadat een foto aan hen is getoond, om de juiste naam van de beroemdheid te geven.

Als de BTS-leden elke ronde een van de antwoorden misten, moesten ze ingredi├źnten voor hun lunchmenu opgeven. Dus wie waren enkele van de beroemdheden die BTS moest raden tijdens het spel 'Guess the Celebrity by Photo'?

Choi Woo Sik & Park Seo Joon :Son Heung-min :

Park Bo Gum :

Een andere beroemdheid wiens foto tijdens het spel naar voren kwam, was de goede vriend van BTS, Halsey ! Dus hoe deden BTS's?Jimindoen toen de foto van zijn vriend verscheen?

Terwijl Jimin opgelucht sprong nadat hij Halsey correct had genoemd,RMgezegd, 'Ze is onze goede vriendin. Als we dit niet goed begrepen...' Jimin voegde opgewonden toe, 'Toen ze bij ons was, was haar haar niet zo lang! Haar haar is op die foto echt lang. Wauw, dat was zo moeilijk!'

En tot slot, de eindfee van het spel:

Heb je de eerste aflevering van 'Run BTS' x 'The Game Caterers' gezien?