Nieuws

BTS, TOMORROW x TOGETHER, & ENHYPEN schitteren in gloednieuwe originele webtoons in 2022

Tijdens de ' 2021 HYBE-briefing met gemeenschap ' sessie uitgezonden op 3 november EST, HYBE-labels onthulde plannen om samen te werken met Naver Webtoon voor vier unieke, originele verhalen in 2022. Deze vier originele verhalen zullen gelijktijdig worden geserialiseerd in zowel webtoon- als webroman-formaten, en komen in januari 2022 voor een wereldwijd publiek.

Ten eerste, de leden vanMORGEN x SAMENzal schitteren in de originele webtoon ' De sterrenzoekers '. Het verhaal draait om de leden van een K-Pop-jongensgroep, die in een wereld leven waar magie en realiteit samenvallen. Op een dag worden de groepsleden wakker met hun magische vermogens en vechten ze tegen een geheime vijand. 'The Star Seekers' wordt uitgebracht op 17 januari 2022.

Vervolgens de jongens vanENHYPENzal schitteren in de originele webtoon ' Donkere Maan: Het Bloedaltaar '. De webtoon is het eerste deel in de serie 'Dark Moon' en draait om zeven vampierjongens die een meisje ontmoeten met een mysterieus geheim. De fantasy-romantiek komt uit op 16 januari 2022.

Nog een origineel webtoonverhaal getiteld ' Karmozijnrood Hart ' draait om vrouwelijke hoofdpersonages, die wonen in een stad die is afgesloten van de wereld van magie. Het verhaal begint wanneer een groep meisjes op een dag een mysterieuze ketting en een oud boek tegenkomt. Er wordt aangenomen dat het nieuwe verhaal gekoppeld zal zijn aan de aankomende nieuwe meidengroep van HYBE.

Eindelijk,BTSzal schitteren in de originele webtoon ' 7 Lot: VAN JOU '. Het verhaal is een urban fantasy-genre geïnspireerd op de 'Chakhogapsa', oftewel tijgerjagers uit de Joseon-dynastie. Zeven jonge mannen wiens lot met elkaar verweven is, werken samen als ze mythische wezens tegenkomen die zijn geïnspireerd op de traditionele Koreaanse overlevering. '7 Fates: CHAKHO' wordt uitgebracht op 15 januari 2022.

Naar welke originele webtoon kijk jij het meest uit?