Nieuws

BTS onthult langverwachte comeback-datum; om terug te komen in juni

entertain.naver.com

BTSheeft eindelijk een datum gegeven aan hun langverwachte comeback!

Uitgebracht in een video die werd getoond aan het einde van BTS's laatste show van het 4-daagse concert' BTS-toestemming om op het podium te dansen - Las Vegas ,' de 12 seconden durende video eindigde met een bijschrift ' 2022.06.10 ,' wat de comeback-datum zou zijn, 10 juni .

In de video die begon met de zin ' WIJ ZIJN KOGELBESTENDIG, ' samen met het BTS-logo betekent het de start van een nieuw project.

In het bijzonder is 10 juni een opmerkelijke dag omdat het binnen de 'BTS Festa'-periode valt, wat een feest is dat BTS elk jaar organiseert met hun fandom ARMY. 13 juni van dit jaar markeert ook de 9e verjaardag van BTS sinds hun debuut.

Hoewel Big Hit Music nog niets officieel heeft aangekondigd over het comeback-schema van de groep, kunnen fans uitkijken naar meer updates over de comeback die op 10 juni zal verschijnen, ongeveer 11 maanden sinds hun laatste nummer 'Permission to Dance' dat werd uitgebracht. uitgebracht afgelopen juli en 9 maanden sinds 'My Universe' dat werd uitgebracht met Coldplay.

Kijk je uit naar deze comeback?