Nieuws

Jimin van BTS verkoopt de lippenbalsem die hij gebruikte tijdens de MTV VMA's Behind the Scenes-video van 2020

STER BIJDRAGER naver.me


Herinner je je de virale Guy in Grey Suit op de VMA's van 2020 nog? Die Jimin is terug en trok opnieuw de aandacht door simpelweg een lippenbalsem aan te brengen.

Op 20 maart plaatste BTS een video van de opnamesite van Episode BTS 2020 MTV VMA's op hun officiële YouTube-kanaal.


Jimin, in het bijzonder, trok de aandacht toen hij charmant werd gezien met een lippenbalsem tijdens de opnames van MTV VMA's. De fans waren te snel met het vinden van hetzelfde merk lippenbalsem dat Jimin gebruikte. Onmiddellijk daarna heeft het geleid tot een explosieve toename van aankopen via Naver Store en Merk King Jimin bewees opnieuw zijn merkkracht toen het product op elke verkochte website uitverkocht raakte.Het was uitverkocht in de Naver Store in Zuid-Korea en op Yesstyle.com, dat de Rotho Mentholatum Water Lip Tone Up CC SPF 20 Pure Red van $ 5,42 wereldwijd verzendt. Dit is een voorbeeld van Jimin's merkkracht, aangezien hij onlangs werd genoemd met #1 Brand Reputation Ranking onder Boy Group-leden en zo'n onverslaanbaar record gedurende 27 opeenvolgende maanden heeft behouden.


In dezelfde video verwoordde Jimin ook wat hij vond van het voor het eerst uitvoeren van hun hitsingle Dynamite. Jimin zei: Dit is onze eerste Dynamite-optreden. Het is jammer dat we het eerste optreden voor de fans niet doen, maar we hebben dit nummer heel hard voorbereid in de hoop dat het je humeur een beetje zal verbeteren, dus geniet alsjeblieft van ons optreden met ons.