Nieuws

Jungkook van BTS zet sociale media in vuur en vlam met zijn fel aantrekkelijke beelden in de onlangs uitgebrachte 'Muster Sowozoo'-dvd

Jungkook van BTS stuurde sociale media in een razernij met zijn hete beelden en blootgestelde tatoeages in de onlangs uitgebrachte SoWooZoo-patroon DVD.

Sowoozoo Jungkook is een van de meest iconische looks van Jungkook, en het lijkt erop dat fans er nog steeds niet overheen zijn, want Jungkook werd een populaire zoekopdracht op Twitter met betrekking tot het sowoozoo-zoekwoord.

Fans werden wild na het zien van een clip van Jungkook waarin zijn schoudertattoo te zien was op de dvd. Ze gingen naar sociale media en deelden hun opwinding erover.

De prachtige en dromerige beelden van Jungkook oogstten ook talloze lof omdat hij er perfect uitzag, of hij nu zijn haar laat doen of loopt terwijl hij zijn haar in de war brengt. Hij zag er ongelooflijk mooi uit in alle outfits die hij tijdens het concert droeg, terwijl fans alle momenten van de sowoozoo-verzameling herbeleefden.

Jungkook werd ook gezien terwijl hij zijn idee├źn deelde, genietend met ARMY's op het concertpodium, en bleef ook laat om meer te oefenen voor het concert.