Nieuws

BTS V gaat viraal als 'The Guy With Glasses' onder Japanse locals na BTS' 'Stay Gold' optreden

Kr. Twitter-gebruiker: @partaetae

BTS V toont opnieuw zijn ongeëvenaarde populariteit in Japan terwijl hij massaal viraal gaat als 'De man met de bril' onder Japanse locals na BTS' 'Stay Gold' optreden.

IN begon trending #5 in Twipple Japan (hoogste onder BTS-leden) direct na de voorstelling.

In aanvulling, V (tantes) is ook in de top gekomen #50 in Yahoo Hot 100 Search Topics (Yahoo Japan is gelijk aan Naver en is het grootste zoekportaal in Japan) (Alleen lid dat in kaart is gebracht).

Locals werden gek toen 'Guy with Glasses in BTS' een hot topic werd op Twitter Top Searches, wat aangeeft dat veel locals en niet-fans ernaar zochten.

V is ook het enige BTS-lid dat aan het onderwerp is gekoppeld #CDTV Live Live op Google Trends na hun optreden op CDTV.

V's Naver artikel Ikemen (knap) met zwart haar, bril en een groene microfoon aan de linkerkant is trending op Naver Japan op #2 onder het CDTV Topic met 3000+ views. Het artikel staat vol met opmerkingen van Japanse inwoners die naar hem vragen en naar hem zoeken.

Ondanks dat hij slechts 15 seconden aan regels had in 'Stay Gold', bewees V een sterke impact te hebben op Japan, dat eerder door de media als 'TaeTaeLand' werd bestempeld, aangezien hij de hoogste Koreaanse beroemdheid is in de Japan Twipple Index en de snelst verkopende Ook BTS-lid. De populariteit van V in Japan is echt overweldigend.