Blogs

De kennis van BTS V over tal van muziekinstrumenten is een hot topic onder fans

BTS V's passie voor het leren van nieuwe muziekinstrumenten is een hot topic onder fans.

De artiest bleef elke dag verbazen met zijn vaardigheden en talenten, wat de fans bewijst dat hij een fantastische muzikant is.

Hij begon instrumenten te leren op school, IN leerde saxofoon, won een gouden medaille op een concours en is nog steeds een goede saxofonist.

Taehyung 's liefde voor muziek bleef niet alleen bij zangeres. V als een actieve songwriter, componist en producer weerhield hem er niet van om hard te werken aan het verkennen en leren van nieuwe muziekinstrumenten.

Taehyung is een bekwaam pianist; hij maakte indruk op fans door de melodie voor 'in the soop 1' OST te creëren en door zijn vaardigheden vaak op It te laten zien.

Gitaar, drums, viool spelen en nu trompet leren, IN liet fans sprakeloos achter over zijn toewijding en passie voor muziek.

Taehyung 'de muzikant' werd een hot topic onder fans toen ze zijn liefde voor muziek prezen en hoe gepassioneerd hij erover is - en hij wees erop dat hij een echte muzikant is die van muziek houdt en deze koestert.

Zoals een van zijn medeleden ooit zei: ' Taehyung door zoveel instrumenten te leren, kan hij in de toekomst een eenmansband worden.'