Nieuws

BTS V's debuutdramaserie Hwarang: The Poet Warrior Youth wordt in augustus uitgezonden in meerdere Aziatische landen.

Historische dramaserie van KBS Media 2016: Hwarang: The Poet Warrior Youth maakt momenteel een opstootje omdat er op internet berichten zijn verschenen over de serie die in meerdere Aziatische landen wordt uitgezonden.

Het drama dat draait om een ​​elitegroep van jonge mannen genaamd 'Hwarang' die hun passies, liefde en vriendschap ontdekken in de onrust van het Silla-koninkrijk, was enorm geliefd dankzij de ongelooflijke sterrencast. De hoofdrolspelers: Park Seo-Joon - Go-A-Ra en Park Hyung-sik samen met populaire idoolacteurs zoals Choi Minho en Kim Taehyung (BTS V) vier jaar na de eerste uitzending liefde van de fans blijven ontvangen.-Advertentie- Overslaan

Starmometer meldde op de 7e dat Hwarang vanaf 10 augustus in de Filippijnen zal worden uitgezonden op het TFC-kabelkanaal via OSN. De serie wordt ook op dezelfde dag uitgezonden op MNTV, een van de meest populaire kanalen in Myanmar. Daarnaast wordt het ook uitgezonden op een van de grootste Japanse tv-zenders: TBS-kanaal 1.


Hwarang is vooral bekend bij de massa en haalt vaak de krantenkoppen over de hele wereld als de debuutdramaserie van BTS-lid V. Eerder deze week schreef de Koreaanse media: Star News Korea publiceerde een artikel met de titel: BTS V's debuutdramaserie Hwarang in de lucht in Japan. Volgens het artikel had de serie de hoogste weergaven op de TBS-site en werd een fragment van V gedeeld op hun officiële account. Het artikel merkte ook op dat V persoonlijk werd geselecteerd door Park Sung-hye, de producent van de serie, die in een interview onthulde dat hij verslaafd was aan V en verliefd werd op zijn charmes.


Bovendien, Jae-Ha Kim , een bekende auteur en journalist, koos onlangs V als een van de Koreaanse idolen die een drievoudige bedreiging vormen of degenen die uitblinken als zanger, danser en acteur. Ze schreven: V had kunnen worden door gewoon schattig te doen, maar hij bracht echte acteerkarbonades in zijn rol ... Achter zijn grote glimlach projecteerde hij de pijn en onzekerheid die zijn personage doormaakte. Ondanks zijn kleine rol in de serie, toonde V een uitzonderlijk potentieel als acteur en blijft hij grote belangstelling trekken van zowel de fans als de media over wanneer hij weer op het scherm zou verschijnen.

De dramaserie staat ook algemeen bekend als het begin van een van de meest geliefde vriendschappen met beroemdheden in de industrie van vandaag. Het trio, Park Seo-Joon, Park Hyung-Sik en BTS V, die elkaar ontmoetten op de sets van Hwarang, hebben door de jaren heen een sterke en bewonderenswaardige band behouden. Met Oscar-bekroonde acteur Choi Woo-Shik en muzikant Peakboy meedoen, de groep van vijf of meer liefkozend bekend als de Wooga ploeg heeft de harten van fans over de hele wereld veroverd. De leden van de Wooga Squad zijn er nooit voor teruggeschrokken om elkaar te steunen in hun respectievelijke carrièregebieden of om fragmenten van hun leuke hang-outs te delen op hun sociale media-accounts. Fans van de sterren zijn vaak te zien om Hwarang te bedanken voor het samenbrengen en het op gang brengen van wat tegenwoordig bekend staat als een van de meest hartverwarmende vriendschappen met beroemdheden.

Hwarang: The Poet Warrior Youth is ook beschikbaar op het gerenommeerde streamingplatform: Netflix.

Rond het web