Blogs

De 'Wall Street Journal Magazine'-omslag van BTS V heeft de hoogste omzet en hij wordt geprezen door mensen in de mode

De Wall Street Magazine zorgde voor opschudding onder BTS fans nadat ze een interview met BTS hadden gepost omdat ze de Muziekinnovator 2020 , het bereiken van de top van de Amerikaanse hitlijsten, het verenigen van miljoenen fans over de hele wereld, het verbrijzelen van records en voor hun aankomende album ' ZIJN .' Het hoogtepunt was de omslagfoto van de leden die veel harten stal.

De solo-covershoot van het BTS-lid door het WSJ-magazine wordt in grote aantallen verkocht. Op het moment van schrijven is volgens de officiële website van de WSJ Shop de omslag van de speciale editie van V toonaangevend met 3.664 verkochte exemplaren. De omslag van Taehyung is momenteel de bestseller onder alle leden en de groepseditie.

V's speciale editie-omslag wordt zelfs geprezen door beroemde mensen in de mode. Eva Chen , de directeur van modepartnerschappen bij Instagram , voormalig hoofdredacteur van Lucky, Harper's Bazaar, Elle, en de schoonheidsdirecteur bij tiener Vogu e, heeft haar Instagram-verhaal bijgewerkt met Taehyung's WSJ-cover.

Indonesische actrice Gege Elisa heeft haar Instagram-verhaal bijgewerkt met de foto van Taehyung en het bijschrift ' Uitstraling Vuur emoji's.' Dit is niet de eerste keer dat de actrice blijk geeft van haar bewondering voor Taehyung. Ze volgt zelfs zijn fanpagina's.

De populariteit, merkkracht en verkoopkracht van V zijn onmiskenbaar ongeëvenaard.