Nieuws

BTS World Tour 'LOVE YOURSELF' concertfilms in New York en Europa zijn te koop op Apple TV en Amazon Prime Video

Ervaar BTS zoals je nog nooit eerder hebt gedaan! BTS WORLD TOUR ‘HOU VAN JEZELF’ NEW YORK en de BTS WORLD TOUR ‘HOUD VAN JEZELF’ EUROPA concertfilms zijn exclusief beschikbaar op Apple TV en Amazon Prime-video vanaf 23 juli. Fans van over de hele wereld zullen een felbegeerde plaats op de eerste rij hebben bij de eerder uitverkochte concerten vanuit het comfort van hun eigen apparaat. Mis het kijkje achter de schermen van de wereldwijde supersterren BTS niet, met in de hoofdrol RM, Jin, SUGA, j-hoop, Jimin, V, en Jungkook.

Er zijn twee concertervaringen te ontdekken. BTS WORLD TOUR 'LOVE YOURSELF' NEW YORK van Citi Field stelt fans in staat om het hele concert te ervaren dat plaatsvindt op het geweldige buitenpodium, met extra 32 minuten aan content achter de schermen.

BTS WORLD TOUR 'LOVE YOURSELF' EUROPE volgt BTS bij de aftrap van hun London O2 Arena-show en heeft een backstage-pas voor elke stop van hun Europa-tour, waarbij hun recordbrekende album tot leven komt met meer dan 95 minuten aan beeldmateriaal, fans een ongekende ervaring schenken aan hun favoriete band.

Beide concertfilms zullen afzonderlijk beschikbaar zijn op Apple TV en Amazon Prime Video wereldwijd voor digitale verhuur of aankoop, zodat fans van over de hele wereld de mogelijkheid hebben om hun favoriete band te allen tijde te bekijken. Bonusinhoud is alleen beschikbaar bij de digitale aankoopoptie.