Nieuws

BTS wint 'Album of the Year' voor het 4e achtereenvolgende jaar op 2021 MAMA


BTSheeft gewonnen 'Album van het jaar' ' bij de Mnet Asian Music Awards 2021 (MAMA), waarmee ze voor de vierde keer op rij dezelfde prestigieuze prijs wonnen!

Op de MAMA 2021 die in december 2021 in het CJ ENM Studio Center in de stad Paju werd gehouden, kreeg BTS de Daesang voor hun album' ZIJN '. Van de vele prijzen wordt de prijs 'Album van het Jaar' beschouwd als een van de grootste onderscheidingen die tijdens deze ceremonie worden uitgereikt.


BTS won in 2018 hun eerste 'Album van het Jaar' met ' Hou van jezelf: traan .' Vervolgens wonnen ze dezelfde prijs met twee albums van dezelfde serie, ' Kaart van de ziel: PERSONA ' en ' Kaart van de ziel: 7 .'

Met name 'BE', dat vorig jaar november werd uitgebracht, is een album dat de tijd vastlegt waarin iedereen zich hulpeloos voelt vanwege de COVID-19-pandemie; Dat ondanks angst en angst, ' we moeten het nog overwinnen. '

BTS, die onlangs thuiskwam van een concert in LA in de VS, was helaas afwezig bij de prijsuitreiking omdat ze in zelfquarantaine zitten en op officiële vakantie zijn.


Samen met BTS' BE,' aespa 's ' Wild ,' IU 's ' Lila ' en NCT 127 's ' Sticker ' waren ook genomineerd en streden mee in de categorie 'Album van het Jaar'.

Gefeliciteerd BTS en blijf op de hoogte voor meer updates!