Nieuws

Jimin van BTS blijft nieuwe records vestigen op iTunes-hitlijsten wereldwijd

Jimin heeft nieuwe individuele prestaties geregistreerd op iTunes net zo alle vier zijn solonummers onder de BTS-discografie (Filter, Lie, Serendipity Full Length Edition en Intro: Serendipity), evenals zijn zelfgeschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer 'Friends', bereiken elk een nieuwe piek van #1 op de Niger iTunes-hitlijst, het bereiken van een 'all-kill' .' Met deze laatste prestatie heeft Jimin nu weer een 'all-kill' land aan zijn collectie toegevoegd, waardoor het zijn 38e land veroveren.

'Friends' bereikte zijn nummer 1 op de Niger iTunes-hitlijst op 7 februari, Intro: serendipity op 6 februari, Serendipity (Full Length Edition) op 5 februari en Lie op 4 februari. Filter had veel eerder een piek op de kaart van het land, in 2020 op 10 september, en momenteel is het de best scorende B-side track in de geschiedenis van iTunes met #115 nummer 1's rond de wereld.

Bovendien, toen Intro: serendipity de #1 bereikte op de Niger-hitlijst en daarmee de 50e #1 op iTunes bereikte, betekende dit dat alle vier Jimin's solonummers en zijn zelfgeproduceerde sub-unitnummer 'Friends' hebben nu elk een nummer 1 op iTunes in minstens 50 landen.

Jimin bereikt elke dag nieuwe mijlpalen met zijn muziek vanwege zijn fantastische artisticiteit die voortkomt uit zijn soepele, aanlokkelijke zang en de zeer ontroerende en herkenbare teksten in zijn liedjes. De verwachting is dat hij de komende dagen zeker nieuwe prestaties zal blijven noteren.

Gefeliciteerd Jimin!