Blogs

Jimin van BTS breekt sociale media met zijn langharige foto's op Weverse

BTS' hoofddanser en leadzanger Jimin maakt opnieuw indruk op fans met zijn nieuwe look.

Jimin van BTS is een idool dat enorm wordt aanbeden door fans overal, en wanneer hij niet actief is op sociale media, is er altijd een gezamenlijke inspanning om hem binnen te halen. Dit is wat er gebeurde op 13 december toen fans verschillende hashtags en trefwoorden gebruikten , inclusief JIMIN ONS GELUK, WIJ MISSEN JE JIMIN, WIJ HOUDEN VAN JE JIMIN, JIMIN JIMIN #BTSJIMIN, #Jiminie, #WeLoveYouJimin, #방탄소년단지민 en Jimin Prince op Twitter om de aandacht van hun geliefde idool te trekken. JIMIN ONS GELUK nam zelfs de eerste plaats in op wereldwijde trends.

Tijdens het PTD CONCERT in LA werd BTS Jimin gezien met zilveren highlights in zijn haar. Terwijl velen speculeerden dat hij zijn lokken had geverfd, werd dit later onthuld door Mooie Bomi Salon dat Jimin daadwerkelijk extensions had gekregen. Met de recente foto's op Weverse werd dit bevestigd, en ondanks dat Jimin zijn langharige grappig noemde, waren velen nog meer onder de indruk van zijn schoonheid en het vermogen om elk kapsel perfect te trekken.


Jimin's nieuwe look trok de aandacht van media die erover berichtten. Verschillende persoonlijkheden zoals Japanse actrice Megumi Han en Elite Daily Celebrity Editor Noelle Devoe, die bekend staan ​​om hun liefde voor Jimin, kon ook zijn nieuwe avatar niet weerstaan. Jhope van BTS, die commentaar gaf op een aantal van Jimin's posts, antwoordde met 'H.O.T' op een van Jimin's foto's, een verwijzing naar K-POP's eerste idoolgroep H.O.T. bekend om hun lange haar. Creatieve ARMY's bleven ook niet achter, want ze bedachten veel ongelooflijke kunstwerken die waren geïnspireerd op zijn lange haar. Sommigen vergeleken hem zelfs met Legolas van Lord of the Rings of anime-personages zoals Victor Nikiforov uit Joeri!!! op ijs.

Koreaanse netizens gingen ook naar platforms zoals de Qoo om de unieke look te bespreken, en al snel werd het een trending topic, met zo'n bericht dat 32K views en 1K reacties verzamelde. Ze reageerden op zijn haar met: 'J imin's extensie is geweldig, er is niets dat niet bij hem past' 'Jimin is mooier dan meisjes' 'Jimin's concertvisual is top,' 'Park Jimin legt uit waarom je mooi bent.' en nog meer waarin Jimin en zijn dualiteit van visuals worden geprezen.

Op Twitter domineerde Jimin de trends toen fans reageerden op zijn nieuwe look en het proces dat nodig was om zijn haar te laten doen voor het concert. Wereldwijd bezet hij verschillende toptrends, met PARK JIMIN # 7, H.O.T # 12, Jiminie #14, Jimin-chan #16, OMG JIMIN # 28 en JIMIN JIMIN . Dit gebeurde in meer dan 22 landen, waaronder: Zuid-Korea, Uruguay, India, Japan en Duitsland.

Park Jimin heeft de gewoonte om het internet te schudden wanneer hij berichten plaatst, en met zijn unieke en hoogwaardige inhoud zijn fans altijd enthousiast voor meer en grondig vermaak. Het is ook duidelijk dat ze niet kunnen wachten tot hij in de toekomst nog langer haar debuteert, omdat hij er zeker van zal zijn.