Blogs

Jimin van BTS wordt geprezen door choreograaf Brian Puspos en tal van andere professionele dansers om zijn veelzijdigheid en bekwaamheid als danser en performer

BTS lid Jimin parkeren is een idool en artiest wiens expressie door middel van dans ongeëvenaard is. Zijn enorme ervaring in de kunstvorm heeft ertoe geleid dat hij de Dance God en Dance King wordt genoemd, evenals de toejuiching van experts in het veld.

Op 20 oktober de Filipijns-Amerikaanse choreograaf, Brian Puspos verscheen in een aflevering van STEEZY Studio waarin hij, samen met danser Clay Boonthanakit reageerde op Jimin's optredens door middel van een reeks video's voorgesteld door fans. Puspos, die ook een artiest is, staat bekend om zijn choreografie van BTS-nummers zoals Vlinder, serendipiteit en mijn tijd . De analyse was een interessante en eye-opening ervaring voor hen toen ze enkele van Jimin's beste optredens ontleedden.

De twee dansers prezen Jimin's optredens waarin hij altijd de juiste emotie, de gewenste energie, techniek incorporeert en zelfs zijn ogen gebruikt om met het publiek te communiceren. Terwijl Jimin's dans werd geanalyseerd als krachtig, zuiver en dynamisch, zeiden ze dat hij bewegingen altijd perfect en moeiteloos uitvoert, waardoor het er gemakkelijk uitziet. De twee dansers merkten Jimin's inzet op het podium op, waarbij hij nooit pauzes neemt, zelfs als de camera niet op hem gericht is, en toch gedisciplineerd blijft.

Terwijl ze op verschillende danstechnieken en -stijlen wezen die Jimin gebruikte tijdens het optreden, gaf Puspos aan hoe verbluft hij was door Jimin's Black Swan-podium vanwege zijn veelzijdigheid. Clay voegde er zelfs aan toe dat terwijl andere dansen veelzijdigheid claimen, Jimin anders was. Door hem bijvoorbeeld te zien dansen op Black Swan, viel het hen op dat hij een schat aan expertise had in de moderne, hedendaagse, hiphop- en pop & locking-genres.

Serendipity, een favoriet van Brian Puspos en waarvoor hij choreografieën creëerde, werd ook in beeld gebracht. Brian kon zijn trots niet verbergen en prees Jimin omdat hij zijn eigen smaak aan de danschoreografie had toegevoegd en het zelfs nog beter had gemaakt dan aanvankelijk gedacht. Brian was ook diep geraakt door Jimin, van wie hij zei dat hij een kans met hem nam en accepteerde om zijn gedetailleerde choreografie op zich te nemen. Hij sprak zijn dankbaarheid uit voor Jimin, die zijn choreografie met veel gratie en charme vertolkte door ook een deel van de choreografie te freestylen.

Jimin is inderdaad altijd goed geweest in dansen, lang geleden toen hij stagiair was bij BigHit, gaf een ex-stagiair een prachtige getuigenis over een bepaalde stagiair die goed thuis was in de hiphop- en moderne dansgenres. Deze zeldzaamheid verbaasde hem en alle anderen; ten slotte werd hun nieuwsgierigheid gestild toen ze Jimin zijn ongelooflijke danspasjes zagen laten zien, en toen hij een tuimeling maakte, waren ze onder de indruk omdat er op dat moment maar één persoon onder hen kon tuimelen. Van Jimin's dans wordt gezegd dat het de ware uitdrukking van zijn wezen is en een die in staat is om harten tot tranen toe te bewegen.

Van opmerkelijke persoonlijkheden zoals Sir Mathew Bourne, Nicky Anderson, Yuzuru Hanyu, Yamakai, Lee Joon, Lim Jinmo, Chae Rina, Gong Minzy, Lee Yoonseok, de Koreaanse Kim Baek Bong Fandans Preservation Society en meer, Jimin's dans blijft lof en erkenning trekken. In een reactievideo van Koreaanse moderne dans majors , werd Jimin geprezen als de trots van Korea vanwege zijn dans- en podiumpresentatie. De dansers complimenteerden hem met de woorden:

Iedereen probeert zo hard om de beste van de klas te zijn, en hij was de nummer 1 onder hen
Dankzij Jimin denken mensen dat Koreanen ook goed zijn in deze dansen, en introduceren ze Korea aan de wereld
Mensen zeggen veel dat ze via Jimin . over Koreaanse elementen hebben geleerd
Ik denk dat zelfs als hij opnieuw zou beginnen met hedendaagse dans, hij het geweldig zou doen
Hij is goed in elk genre
Jimin is degene die in me opkomt als ik aan dansers denk