Nieuws

De verkoop van Jimin's GQ-omslagmagazines van BTS blijft verschillende platforms in verschillende landen domineren

t.co

Jimin blijft zijn merkkracht en populariteit tonen in lijn met de verkoopcijfers voor de speciale editie van januari van het tijdschrift GQ, waar zijn omslag staat nu al zeven dagen op rij bovenaan de bestsellerlijsten op drie verschillende officiële Zuid-Koreaanse platforms, die toevallig ook drie van de grootste online boekwinkels van het land zijn . Jimin's cover staat ook bovenaan eerste in bestsellers onder de Hot New Releases in de entertainmentcategorie op Amazon Japan en is nu geweest de eerste en enige die uitverkocht raakt op het Kyobook-platform.

Het januarinummer van het tijdschrift was voor het eerst in de geschiedenis het product van een samenwerking tussen GQ Korea en Vogue Korea, en er staat BTS op de omslag. De speciale editie bestaat uit 8 verschillende omslagen, waaronder 7 individuele omslagen voor de zeven leden en een groepsomslag. Jimin's individuele omslag registreert de hoogste verkoopcijfers in Zuid-Korea en Japan sinds de pre-orders voor het tijdschrift werden geopend.Zoals eerder gemeld, Het was de eerste omslag waarvan meer dan 1500 exemplaren zijn verkocht op GMarket slechts een paar uur nadat de pre-orders waren geopend, en het was de #1 bestseller in Yes24, Aladin en Kyobobook-winkels in Zuid-Korea gedurende vier dagen achter elkaar, evenals de enige hoes met het 'populaire' label in de officiële online winkel van Yahoo Japan gedurende 3 opeenvolgende dagen.

Verkooprapporten voor dag 5, 6 en 7, dat wil zeggen 15, 16 en 17 december, laten zien dat Jimin's cover zijn nummer 1 bestsellerpositie op alle drie de platforms is blijven behouden, waardoor het de #1 bestseller voor een volledige week . Bovendien is de hoes nu niet op voorraad in de Kyobobook-winkel, de eerste en enige die dit doet vanaf 17 december 00:30 uur KST

Jimin's omslag werd ook gemeld gerangschikt zijn eerste van de bestsellers in de Hot New Releases in de entertainmentsectie gedurende twee opeenvolgende dagen vanaf 15 december en breidde zijn heerschappij op deze ranglijst verder uit tot 18 december vanaf 12 uur KST.

Volgens Yahoo Japan officiële online winkel, is Jimin's omslag nog steeds de enige omslag die 6 opeenvolgende dagen als 'populair' is bestempeld, nu vanaf 19 december 12 uur KST.

Jimin blijft zijn status als 'brand king' bevestigen met alle indrukwekkende verkoopresultaten op de verschillende grote e-commerceplatforms in verschillende landen. Zijn invloed en impact op de verkoop van welke grondstof dan ook zijn onmiskenbaar. Gefeliciteerd Jimin.