Nieuws

BTS' Jimin's virale dans op TikTok zorgt ervoor dat een negen jaar oud nummer de Billboard Hot 100-hitlijst binnenkomt

t.co

Jimin 's impact kent geen grenzen. Alles wat met hem in verband wordt gebracht, trekt vaak onbedoeld massale publieke aandacht, gewoon voor zijn ' IT-factor .' Het is gebleken dat een negen jaar oud nummer dat niet eens van hem is, is de Billboard Hot 100-kaart op #37 voor de week van 26 maart 2022, allemaal vanwege zijn virale dansclip op TikTok.

Voor de context: Jimin ging onlangs om vrijwel elke mogelijke reden viraal op elk social-mediaplatform tijdens het onlangs gehouden #PTD_ON_STAGE_SEOUL-concert van BTS. Of het nu zijn dansmoves, zang, professionaliteit, nederigheid, schoonheid of gewoon zijn plezier op het podium waren, hij betoverde fans op alle mogelijke manieren, met foto's van hem die honderdduizenden likes kregen en zijn video's die miljoenen views verzamelden in slechts minder dan een dag [lees hier]. Een specifieke video waarin hij speels danste op 'Airplane Pt.2' werd een hot topic en ging rond op sociale media, met name op Twitter, Instagram en TikTok [ lees hier ].

Van de vele fans die deze video op TikTok hebben geüpload, gebruikte één fan het nummer 'Thinking With My D*ck' van Kevin Gates met Juicy J als achtergrondmuziek bij de video, en dit was toevallig de video die de meeste aandacht trok , binnen enkele dagen tientallen miljoenen weergaven. Het nummer werd uitgebracht in 2013 en negen jaar later werd het enorm populair door deze video. Met de invloed van TikTok op de hitlijsten, belandde het nummer in de felbegeerde Billboard Hot 100-hitlijst met een hoge ingangspositie van #37.

Fans wezen al snel op de impact die Jimin's virale video had op TikTok, en de artiest van het nummer, Juicy J, vond een van de tweets waarin de video werd genoemd leuk, een blijk van erkenning voor de impact van Jimin's virale video.

Hij hield ook van een andere tweet waarin hij vroeg om een ​​samenwerking tussen hem en Jimin.

De impact van Jimin's video die ervoor zorgde dat een nummer in deze hitlijst terechtkwam, zorgde ervoor dat fans aan het praten waren en zich verwonderden over zijn macht en invloed, en hier zijn enkele van de opmerkingen.

Het komt niet elke dag voor dat iemand zoveel invloed kan hebben om dingen te beïnvloeden en resultaten als deze te veroorzaken, zelfs zonder de bedoeling te hebben. Jimin is uniek in zijn soort, en aangezien zijn populariteit voortdurend blijft groeien, verwachten fans in de toekomst nog meer invloed van hem te zien.