Nieuws

Het tweedaagse Muster-concert 'So Woo Zoo' van BTS 2021 brengt meer dan 79 miljard KRW (~ 70 miljoen USD) op

n.nieuws.naver.com

BTSmet succes hun ' BTS 2021 Muster Soo Woo Zoo .' Met het tweedaagse concert verdiende de groep ruim 79 miljard won (~70 miljoen USD) aan omzet.

De topgroep hield op de 13e en 14e een fanmeeting/online streaming-concert ter gelegenheid van hun 8-jarig jubileum. BTS speelde 15 nummers voor een totaal van 130 minuten voor elk concert, met ARMY's die van over de hele wereld deelnamen aan het festival.

Volgens Grote hitmuziek , werd het concert gedurende de twee dagen bekeken door in totaal 1,33 miljoen mensen in 195 landen/regio's. Tickets voor optredens kosten 49.500 KRW (HD-resolutie) en 59.500 KRW (5K-resolutie), met een kaartverkoop van 65,835 miljard KRW tot maximaal 79,135 miljard KRW. Bovendien heeft het bedrijf naar schatting meer dan 80 miljard KRW (71 miljoen USD) aan verkopen verdiend, rekening houdend met merchandise, waaronder de officiële lichtstok van de groep, de ARMY Bomb.


'BTS 2021 Muster Soo Woo Zoo' onderscheidde zich van andere online concerten omdat het een gevoel van vrijheid en vitaliteit toevoegde met geluid en cameraproductie die trouw was aan de basis van live optredens. Het stelde het publiek tevreden met een verscheidenheid aan technologieën, waaronder high-definition multi-view zoals de 'ARMY Signals', 'ARMY INECHO' en 'ARMY on Air', waar fans het scherm kunnen selecteren en bekijken dat ze willen zien in echte tijd.

Alle optredens werden live gedaan door BTS op het buitenpodium net buiten het Olympisch stadion. Ondanks de online streaming zorgde het concert voor een levendig gevoel van realisme, aangezien fans de K-popgroep in verschillende aspecten konden zien optreden.

Ondertussen, volgens het Amerikaanse Billboard op de 14e, stond BTS drie opeenvolgende weken bovenaan de Billboard Singles Chart met zijn tweede Engelse nummer, ' Boter .' Dit is de eerste keer dat BTS drie opeenvolgende weken bovenaan de hitlijsten staat. Met nieuws over het succes van BTS, is de aandelenkoers van HYBE Corporation ook al vier dagen aan het stijgen.