Blogs

BTS's 'Blood, Sweat & Tears', BLACKPINK's 'Boombayah,' TWICE's 'Cheer Up', Netizens halen herinneringen op aan de K-popnummers uit 2016

2016 kan het jaar van de start van de idoolgroepen van de derde generatie worden genoemd, aangezien veel van de huidige idoolgroepen in dat jaar voornamelijk rookiegroepen waren en het jaar was waarin veel van de idoolgroepen achter elkaar hits uitbrachten.

Veel internetters zijn het erover eens dat 2016 het jaar was waarin veel van de derde generatie idoolgroepen nummers uitbrachten die veel liefde van het publiek ontvingen. Het was ook het jaar waarin populaire meidengroepen zoals BLACKPINK , TWEEMAAL , MAMAMOO , en GFriend .

Daarom halen veel netizens herinneringen op aan die tijd en missen ze dat jaar echt samen met de idoolnummers die werden uitgebracht. Dus hier is de lijst met nummers die netizens missen:

GFriend's ' Ruw ' en ' Navillera '

BTS's ' Vuur ' en ' Bloed zweet en tranen '

IOI's ' Droomvrouwen ' en ' Zeer zeer zeer '

Zeventien's ' mooie jij ' en ' Heel fijn '

BLACKPINK's ' Fluit ,'' Spelen met vuur ,' en ' Boombayah '

Rood fluweel's ' Russische roulette ,' en ' Een van deze nachten '

MAMAMOO's ' Jij bent de beste ' en ' stickers '

TWEEMAAL's ' Kop op ' en ' TT

Lovelyz's ' Lotsbestemming '

GOT7's ' Hard dragen ' en ' Vlieg 'EXO 's ' Monster ' en ' Lotto '

netizens commentaar gegeven , ' Ik mis deze tijd echt,' 'Ik hou echt van de groepen van de derde generatie,' 'Ik hou van 2016-nummers, dit was toen BTS enorm populair werd met Blood, Sweat, and Tears,' 'Dit was toen BLACKPINK debuteerde met een knal !' 'Dit was echt legendarisch' 'Dit was het beste jaar' en ' Dit roept herinneringen op.'