Nieuws

BTS's 'Film Out', gecomponeerd door Jungkook, heeft het grootste Spotify-streamingdebuut voor een Japans nummer

Jungkook van BTS heeft veel lof gekregen van muziekprofessionals, critici, prestigieuze tijdschriften en fans omdat hij is bestempeld als 'Genius Composer' en 'Music Prodigy'. Met zijn briljante composities 'Your Eyes Tell' en 'Film Out' heeft Jungkook zichzelf bewezen als een groot componist in de industrie.

Er waren fans te zien die componist Jungkook waardeerden en herinneringen ophaalden over zijn gecomponeerde lied, dat de OST was voor een Japanse film. Film Out, gezongen door BTS, bezit de volgende records voor het grootste streamingdebuut op Spotify met meer dan 1,5 miljoen gefilterde streams in slechts 9 uur na het volgen.

▪︎Het grootste streamingdebuut voor een OST door een Koreaanse wet op Spotify in 2021

▪︎Het op één na grootste streamingdebuut voor een OST door een Koreaanse act op Spotify Overall als #1 gaat naar Dream Glow.

▪︎Het grootste streamingdebuut voor een Japans nummer/ OST op Spotify.

Componist Jungkook staat in de Billboard Japan Hot100 chart voor het componeren van 'Film Out' voor de 30e week en de song charts voor 31 weken in de Billboard Japan Streaming Songs Chart, waarmee hij pronkt met zijn enorme populariteit in Japan.

Het prachtige en hartverwarmende nummer heeft de 143 miljoen streams op Spotify overtroffen.