Nieuws

BTS's J-hope is een headline-artiest voor Chicago's 'Lollapalooza' + TOMORROW x TOGETHER sluit zich aan bij de line-up

BTS'sJ-hoopkomt naar Chicago' Lollapalooza ' dit jaar!

Een van de meest iconische muziekfestivals in de VS op gelijke voet met ' Coachella ' en ' Zuid bij Zuidwest ', 'Lollapalooza' vindt dit jaar plaats van 28-31 juli in zijn huis in Grant Park, Chicago.

Dit jaar zijn de headliners onder meer: Metallica , Lil Baby , Dua Lipa , Machinegeweer Kelly , J. Cole , Grote Sean , Groene dag , The Kid Laroi , Charlie XCX , en... BTS's J-hoop!

In feite werd J-hope zojuist aangekondigd als een verrassende nieuwe headliner voor de line-up van zondag via 'Lollapalooza's officiële SNS, waarbij K-Pop-fans werden uitgenodigd voor een historisch evenement. Volgens 'Lollapalooza' is J-hope nu officieel 'de eerste Zuid-Koreaanse artiest op een hoofdpodium op een groot Amerikaans muziekfestival' .

Verder, J-hope's fellow Grote hitmuziek labelgenotenMORGEN x SAMENzijn ook toegevoegd aan de line-up van 'Lollapalooza' voor zaterdag 30 juli. De groep zal in juli stoppen bij 'Lollapalooza' na het afronden van hun aanstaande Amerikaanse tour ' Act: Lovesick '.

Bezoek de officiële website van het evenement voor alle details over het bijwonen van de 'Lollapalooza' van dit jaar, hier !