Nieuws

J-Hope van BTS test positief op COVID-19

Op 24 maart, Grote hitmuziek heeft een officiële verklaring vrijgegeven via Weverse, waarin wordt bevestigd dat:BTSlidJ-Hooppositief is getest op COVID-19.

Het bureau vertelde, 'J-Hope vertoonde symptomen van keelpijn en bezocht op woensdag 23 maart een ziekenhuis voor een PCR-test en kreeg vanmorgen (24 maart) de diagnose COVID-19. j-hope heeft tot zijn derde dosis van het COVID-19-vaccin voltooid en vertoont momenteel geen buitengewone symptomen behalve een zere keel, en ondergaat thuis een behandeling terwijl hij in quarantaine is.'

Verder verzekerde Big Hit Music, 'J-Hope is van plan deel te nemen aan de activiteiten die volgende maand plaatsvinden als zijn thuisbehandeling is afgelopen.'

Ondertussen is J-Hope het 6e lid van BTS dat COVID-19 oploopt, na leden SUIKER , RM , Jin , Jimin , en IN . Alle leden zijn tot nu toe veilig hersteld van het virus en J-Hope zal naar verwachting hetzelfde doen.

Ander nieuws: BTS vertrekt binnenkort naar de Verenigde Staten om de ' 64e Grammy Awards ', die plaatsvindt in Las Vegas op 3 april. Van 8-9 april en van 15-16 april houdt de groep hun ' Toestemming om op het podium te dansen - Las Vegas ' concert in het Allegiant Stadion.