Nieuws

Jimin van BTS geeft game-advies aan Faker en Cuzz van T1 in de clip achter de schermen van 'Run BTS: T1 x BTS'

Vorige maand hebben de twee legendarische Koreaanse teams vanBTS(muziek) en T1 (e-sports) kwamen samen in een speciale aflevering van ' Voer BTS uit. '

Sindsdien is de interesse van internetgebruikers in de samenwerking tussen deze twee groepen nog niet gestild.

Op 1 december uploadde het beroemde Koreaanse League of Legends-team, T1, de video achter de schermen van de opnames van het exclusieve variétéprogramma van BTS op hun YouTube-kanaal.


In de video achter de schermen konden de T1- en BTS-leden comfortabel rondhangen en zelfs speels met elkaar praten. Bijzonder, nepper vermeldde alle namen van de BTS-leden en voegde zijn naam toe aan het einde van de lijst toen hem werd gevraagd of hij alle leden van BTS kende.

Ook in het filmpje Jimin en Faker speelden als één team. Tijdens de pauze zei Jimin gekscherend over Faker: ' Met mijn hulp en met mijn aandacht denk ik dat hij echt kan uitgroeien tot een geweldige speler.' nepper vroeg Jimin snel, ' Ga je me helpen?' maar Jimin bleef zeggen: ' Ik ben echt getalenteerd in het helpen van spelers met een groot potentieel. Dus als je me hem toevertrouwt, weet ik zeker dat ik van Sanghyuk (Faker) een geweldige speler als Faker kan maken.'

Terwijl hij met Jimin meespeelde, antwoordde Faker terwijl hij zijn hand uitstak: ' Maak van mij een geweldige speler zoals Faker,' waarop Jimin antwoordde: ' Maak je geen zorgen,' iedereen aan het lachen maken.


Toen wendde Jimin zich tot Cuzz en ging verder met de sketch en begon hem advies te geven. Jimin zei: ' Uh... Zo slecht was je niet. Ik kreeg het gevoel dat je het hele team weet aan te sturen. Ik denk dat je een geweldige speler was die weet hoe hij zichzelf moet opofferen terwijl hij voor anderen zorgt.' Toen vroeg Jimin aan Cuzz, ' Dus je wilt een professionele gamer worden?' alsof hij Cuzz rekruteerde.

Cuzz wist niet wat hij moest doen in de sketch en antwoordde verlegen: ' Ik ben al...' Jimin aan het lachen maken.

Ondertussen is de aflevering van 'Run BTS' in samenwerking met T1 terug uitgezonden op de 3e en 10e van vorige maand op VLive en Weverse .