Nieuws

Jimin van BTS is trots dat hij SUGA's lengte heeft overwonnen en zegt dat hij de volgende keer voor J-Hope komt

Veel wereldwijde fans over de hele wereld houden van de groepBTSvoor hun uitstekende liedjes en uitzonderlijke uitvoeringen.

Ze zijn ook geliefd vanwege de groepschemie, aangezien de leden altijd dol op elkaar zijn omdat ze openlijk hun genegenheid en affiniteit met elkaar uiten. Met verschillende persoonlijkheden en karakters zullen fans ongetwijfeld hun vooroordelen over de leden hebben.

Jiminheeft liefde ontvangen van veel BTS-fans vanwege zijn delicate uiterlijk en zijn sprankelende persoonlijkheid. Onlangs deelde een netizen een bericht van een Tweet, die precies laat zien waarom fans geen andere keuze hebben dan van het groepslid te houden.

Op 13 november plaatste Jimin een bericht op Twitter met een foto van het resultaat van zijn fysieke controle. De foto toonde twee van Jimin's lengte en gewicht uit het jaar 2019 en 2020.

Jimin maakte de post met het onderschrift ' Mijn lengte...Wauw!!' De foto's lieten zien dat Jimin 0,4 cm was gegroeid toen hij groeide van 173,6 cm (5'8.3') tot 174 cm (5'8.5'). Vervolgens plaatste hij nog een tweet waarin hij zei: ' Ik haalde de lengte van Yoongi hyung in. J-Hope hyung is de volgende, dus bereid je voor.'


Veel fans vonden deze tweets schattig, aangezien Jimin bekend staat als het kortste lid van BTS. Jimin heeft echter altijd beweerd dat hij zo groot was als SUGA. BTS-fans vonden het zo schattig dat Jimin er trots op was om de hoogte van SUGA in te halen.

Netizens' commentaar :

' Aww, dit is zo schattig.'

'Jimin is zo opgewonden. lol.'

'Dit is zo super schattig.'

'Kijk eens hoe Jimin op Twitter wilde opscheppen. Dat is zo schattig.'

'Oh man, ik dacht dat hij supermager was, maar hij heeft een normaal gewicht.'

'Jim! gefeliciteerd met je groei!'

'Onze Jimin-fee groeide, zo schattig.'

'Jimin zal altijd schattig zijn, ook al is hij superlang.'

'O man, Jimin is even lang als ik, maar ik weeg meer dan hij.'

'Jimin groeit altijd.'