Nieuws

Jimin van BTS laat fans in lachen uitbarsten met een speciaal 'verjaardagsbericht' aan V

VeelBTSfans weten heel goed dat ledenJiminenINzijn beste vrienden sinds ze zich bij het bedrijf hebben aangesloten om deel uit te maken van de wereldwijde jongensgroep.

In de loop der jaren hebben de twee openlijk hun liefde en genegenheid jegens elkaar getoond en elkaar in verschillende opzichten ondersteund. Een manier waarop deze twee vrienden hun genegenheid voor elkaar hebben getoond, is door verjaardagsberichten op sociale media te plaatsen.

-Advertentie- Overslaan

Op 30 december om middernacht KST plaatste Jimin een hilarische foto van V samen met een schattig verjaardagsbericht op Twitter. Hij schreef, ' Mijn liefje. Gefeliciteerd met je verjaardag, broer.' De foto die Jimin bij het bericht heeft gevoegd, trekt veel aandacht omdat het niet de meest flatterende foto van V.

Zoals verwacht van een beste vriend, plaatste Jimin een foto waarop V een gezicht trok alsof hij net uit zijn slaap was ontwaakt. Veel fans vonden de foto hilarisch, maar werden geraakt door Jimin's bericht aan V. Bovendien plaatsten de andere leden hetzelfde bericht met de tekst: ' Mijn liefje. Gelukkige verjaardag, broer,' die een trend onder hen leek te zijn geworden .

Sommige fans gehoorzaamden de berichten die Jimin en de andere leden door de jaren heen hebben gedeeld en deelden het moment met elkaar.

Rond het web