Blogs

Jimin van BTS maakt een cameo in een MV op The Late Show met Stephen Colbert en huisband Still Human

Park Jimin is de hoofdvocalist, hoofddanseres en getalenteerde producer van BTS, en vanwege zijn ongelooflijke capaciteiten groeit zijn populariteit exponentieel. Het is om deze reden dat hij bekend staat als Korea's Frontman en Global It Boy.

Op 9 september bewees Jimin dat dit feit waar was toen hij te zien was in de muziekvideo voor de Excuses liedje. Het nummer is een samenwerking tussen populaire Amerikaanse talkshowpresentator Stephen Colbert en de huisband Stay Human van de Late-Late Show, geleid door de Amerikaanse muzikant Jon Batiste . In de video is Jimin een speciale gast zoals hij op het T-shirt van een van de zangers verschijnt.

Fans die dit zagen waren onder de indruk en reageerden met woorden als 'Jimin-effect', 'Jimin Impact', 'Jimin the It Boy', 'Jimin Face of KPOP' en 'Jimin Paved The Way' onder andere. Anderen wilden dat ze het shirt konden kopen, terwijl anderen erop wezen dat de foto op het shirt van Jimin was van de iconische MMA-fandans uit 2018 voor het idooloptreden. Het is vermeldenswaard dat Jimin's fandans niet alleen viraal ging, maar hem ook de Plaque of Appreciation-prijs opleverde van de Kim Baek Bong Korean Fan Dance Conservation Society voor zijn bijdrage aan de bevordering en het behoud van de Koreaanse cultuur.


Afgezien van de fandans, heeft Jimin veel meer gedaan om zijn Korea's Frontman-titel te kwalificeren en prestige naar zijn land te brengen door zijn voedsel (Tteokbokki, Kimchi, Hot chicken fried noodles), kleding (de Hanbok), kunst en cultuur (HonGil Dong) en zelfs het promoten van toerisme zoals de recente Je Seoul gaat door Bezoek de Seoel-campagne, waardoor velen zeker een reis naar Korea willen maken. Hij werd zelfs in 2020 door de Zuid-Koreaanse minister van Sport, Cultuur en Toerisme erkend als iemand die iedereen zou moeten kennen vanwege zijn geweldige bijdragen.


Internationaal wordt hij erkend en geprezen door netizens, media, opmerkelijke persoonlijkheden en beroemdheden van alle kalibers voor zijn capaciteiten als kunstenaar, evenals zijn mooie persoonlijkheid en engelachtige beelden. Op 7 september trok hij de aandacht toen de Amerikaanse media Paper Magazine 'Jimin's impact' toeschreef aan een artikel over de opname van BTS in de Guinness World Record Hall of Fame, waarin hij zijn populariteit van wereldklasse benadrukte.

Jimin, die algemeen bekend staat om zijn ongelooflijke arbeidsethos, capaciteiten en prestaties als een uitstekende artiest, blijft een van zijn vele titels waarmaken, De Rookie's Bible . Op 2 sept., Ham Wonjin, Hoofddanseres en zanger van K-POP-groep CRAVITY, noemde Jimin opnieuw in de show 'Back to the Idol'. Jimin werd genoemd als zijn inspiratie voor optreden op het podium, hij zei: ik ben erg toegewijd als ik op het podium sta en als ik Jimin's optredens zie, sta ik versteld dat het zo spectaculair kan worden gedaan! Ik wil zijn zoals hij.