Nieuws

Jimin van BTS ontvangt een fotozone aan het Oryukdo-dok in Busan

Jimin is niet alleen de trots van Korea, maar in zijn geboortestad kijken velen naar hem op, en sindsdien heeft hij de titel van Prins van Busan .

  Op 21 april werd door Koreaanse media onthuld dat Jimin een fotozone bij de Oryukdo-dok in Yongho-dong Busan . Een districtsfunctionaris van het gebied verklaarde dat ze hoopten dat de heldere fotozone zelfs 's nachts door binnenlandse en buitenlandse toeristen zou worden gezien vanwege een groot aantal vragen. De fotozone luidt: ' De fotoshootlocatie van BTS Jimin.'


  Er moet aan worden herinnerd dat het Oryukdo-dok de plaats is waar jimin langskwam om een ​​YouTube-vlog te maken nadat hij in januari 2015 op vakantie was met zijn ouders. De charmante kust lijkt sindsdien mensen te hebben geboeid, en velen waren nieuwsgierig naar de plaats . Omdat het eiland in de loop van de tijd was veranderd, waardoor het moeilijk was om de locatie te vinden, zette de wijk de fotozone in zodat toeristen er gemakkelijk bij konden.

  Jimin van BTS, die liefde voor Busan heeft getoond door verschillende ondersteunende donaties specifiek voor onderwijs te lanceren, kreeg voor het eerst de titel van Prins van Geumjeong Busan toen zijn geboorteplaats koos Reis naar Geumjeong met BTS Jimin als hun thema en won de eerste plaats op de 22e internationale reisbeurs van Busan in september 2019. Het Dadaepo-strand in Busan, waar Jimin in 2016 een vlog filmde, stond op de tweede plaats in de 2019 Korea Tourism Organization's '10 BTS-gerelateerde locaties die fans willen bezoeken' op basis van een internationale peiling. In hetzelfde jaar hield BTS ook hun 5e Muster in Busan, en er waren overal banners met felicitaties om hun steun en liefde voor Jimin te tonen. Ze begroetten hem allemaal als hun prins en zoon op wie ze trots waren.

  Voor zijn verjaardagsprojecten in 2019 ontving Jimin een speciale watershow in Dadaepo . In 2020 was er een feest in Busan, met onder meer een Jimin-weg en café-evenementen. Bovendien, vorig jaar, Fanbase Jimin Bar China, die bekend staat om zijn grootse projecten, georganiseerd voor de Busan-toren om op te lichten voor zijn verjaardag, en dit werd gemeld in de Busan Ilbo-krant. Om Jimin's eigen lied te vieren Vrienden wordt gespeeld in de Hollywood Marvel's Blockbuster Eeuwigen , liepen Jimin's fans voorop door samen te komen om de film te bekijken en naar zijn lied te luisteren, wat zo bijdroeg aan de hoge kijkcijfers in het land.

  Dit is de tweede keer dat Jimin dit jaar een fotozone krijgt ter ere van zijn bezoek. In december en begin dit jaar zorgde Jimin, dankzij zijn korte vakantie op het eiland Jeju, voor een toestroom van bezoekers, vooral na een bezoek aan de Nuwemaru-straat, Snoopy Garden en Seolkumbadang-strand en het delen van de foto's op zijn Instagram-account. Dit leidde tot de oprichting van de Nuwemaru-fotozone, waar bezoekers herdenkingsfoto's maakten; vanwege de positieve economische impact op de regio, organiseerde de toeristenorganisatie van Jeju een fotowedstrijd op de plaatsen waar Jimin kwam om kans te maken op geldprijzen.

  Bovendien behaalde de stad Jeju in januari een hoge plaats op de ranglijst van merkreputatie en sprong naar de 2e plaats van 11 december vorig jaar. Dit was het gevolg van de verhoogde activiteit die het bezoek van Jimin veroorzaakte.

  De veelgevraagde Jimin-fotozones in Jeju en Busan spreken over zijn virale invloed en populariteit. Ze laten ook zien dat zijn impact nog jaren voelbaar zal zijn.