Nieuws

BTS's Jimin-trends wereldwijd terwijl fans en internetters ten prooi vallen aan zijn grappige 1 april grappen

Park Jimin heeft fans blij verrast door dit jaar volop mee te doen aan 1 april.

BTS vloog onlangs op tijd naar de Verenigde Staten voor de Grammy's en het PTD-concert in Las Vegas. Terwijl hij wachtte op Jimin's OST, besloot Jimin om fans een hilarische verrassing te geven die de geheugensteeg zal ingaan.

Op 1 april, in de volksmond bekend als April Fool's Day, besloot Jimin om mee te doen met het in de maling nemen van fans. BTS Jimin ging naar Instagram om zijn profielfoto te vervangen door die van zijn baas en HYBE CEO Bang Shi Hyuk op zijn bio werd ook geschreven, De vader van BTS .

Jimin breidde zijn aanval uit naar het officiële Twitter-account van BTS, dat hij domineerde. Hij heeft de weergavenaam van het account gewijzigd in Jimin Park en heb de bio geüpdatet met Hoe dan ook Park Jimin . De profielfoto werd ook vervangen door een van Jimin's schattige babyfoto's en de kop door een fansitefoto waarop hij een vingerhart toont aan fans tijdens een concert. Volgens fans is de kop opgezocht op NAVER en oorspronkelijk gemaakt door Jimin-fansite Slow but Steady. Bovendien liet Jimin een lieve en brutale uitleg achter over wat hij met de tweet had gedaan. 'Ik weet toch niet hoe ik het terug kan veranderen, ik weet het niet.'


Jimin's grappen waren als een verademing voor de fans die overrompeld waren. Ze uitten hun verwarring over wat ze hadden samengespannen en gaven toe dat Jimin hen inderdaad had bedrogen. Als gevolg hiervan werd Jimin al snel een trending topic op Twitter wereldwijd, met PARK JIMIN trending op #3, Jiminie #24 en BABY JIMIN #25 . In de Verenigde Staten was PARK JIMIN trending op #4 en BABY JIMIN op #27 . In totaal waren er 21 trefwoorden tegelijkertijd trending op Twitter, inclusief IK HOU ZO VEEL VAN HEM, HIJ IS ZO GRAPPIG, PERO JIMIN, Oh Jimin, Not Jimin, jimin pfp, OMG JIMIN en meer. JIMIN JIMIN ging verder met vergaren 1 miljoen vermeldingen .

Op het Zuid-Koreaanse sociale forum, de Qoo , een bericht in de hete categorie, verzamelde meer dan 50K weergaven en meer dan 400 reacties . Netizens hebben de capriolen van zijn aprilgrap op Instagram en Twitter besproken, waarbij de meeste opmerkingen gaan over hoe schattig hij is; ze bevatten:

Het is echt adembenemend schattig, onze Jiminie

Zelfs als baby schattig

Ah.. Het is zo mooi, het is niet omdat ik er echt zin in heb, het is te gek, het is zo schattig

Zelfs de babyfoto's zijn zo schattig dat ik gek word

De schattigheid van Park Jimin is dodelijk

Ga niet naar de VS en wees schattig, kom nu terug naar huis!!!!!!!