Nieuws

Jimin van BTS wordt nog steeds erkend als een topdanser door de media en netizens

De zanger van BTS en hoofddanseres Jimin staat bekend om zijn dansvaardigheden van het hoogste niveau en als zodanig wordt zijn geweldige talent altijd erkend door media en internetgebruikers op verschillende sociale-mediaplatforms over de hele wereld. Laten we eens kijken naar de vele keren dat hij de afgelopen weken te zien was en genoemd werd vanwege zijn meesterlijke dans, podiumpresentatie en geweldige optredens.

1. IDN-tijden

Gisteren was Jimin te zien in IDN-tijden , een multi-platform nieuws- en entertainment digitaal mediabedrijf voor Millennials en Gen Z in Indonesië, opererend onder IDN Media, een van Indonesië's nieuws- en entertainmentbedrijven.

IDN Times selecteerde Jimin als een van de 'Top 10 meest verbluffende hoofddansers in K-Pop', geprezen door fans en netizens over de hele wereld. Jimin haalde de Editor's Pick met het bijschrift 'Jimin van BTS, zonder twijfel! Hij is een van de beste dansers in de K-Pop-industrie!' samen met een ingebedde fancam-video van zijn legendarische 'Ik heb je nodig' solo dansvoorstelling op MMA 2019 als referentie. Let op: De lijst met dansers verwijst niet naar enige vorm van ranking.

2. Rolling Stone Magazine
Op 22 maart, BTS en Jimin waren te zien in Rolling Stone, een Amerikaans maandblad, na John Oliver's shout-out in zijn show. John Oliver , een met een Emmy bekroonde Britse komiek, schrijver, producer en televisiepresentator sprak over de tekortkomingen van recycling en deelde een interessante analogie over BTS en de plasticindustrie in zijn HBO-show Afgelopen week vanavond.

Het Rolling Stone-artikel noemde de verklaring van John Oliver waarin hij Jimin complimenteerde: 'Jimin slaat elke avond de dansvloer op alsof hij hem net betrapt op het beroven van zijn huis'. Gesproken als een fan, benadrukt John Oliver Jimin's ongeëvenaarde werkethiek en opvallende aanwezigheid op het podium.


3. Steezy Studio Online dansles
Steezy Studio is een online dansschool die op maat gemaakte programma's aanbiedt en bewegingen en technieken in verschillende stijlen behandelt. Hun lessen bevatten wereldberoemde choreografen, instructeurs en danspioniers zoals Brian Puspos, Melvin Timtim, Carlo Darang, om er maar een paar te noemen. In een van hun advertentievideo's voor een KPOP-dansles, werd Jimin genoemd door Ellen en Brian, een YouTube-koppel dat beroemd is om hun KPOP-danscovers waarin staat dat hij een van de beste dansers in KPOP is die mensen zouden willen emuleren en van willen leren.4. Andere platforms voor het delen van video's
Jimin staat bekend om zijn legendarische solodanspodia. Elk jaar worden fans begaafd met zijn adembenemende solo-optredens en ze wachten vol spanning af hoe zijn volgende solo-podium eruit zal zien. Dat was het geval toen hij optrad ' Ik heb je nodig' solodans tijdens de 2019 Melon Music Awards (MMA) . De kijkers waren verbluft door zijn voortreffelijke en adembenemende prestaties die onmiddellijk de show stal en wereldwijde trends overnamen.

Hetzelfde I Need U-solo-optreden van Jimin gaat viraal TikTok . Een ARMY TikTok-gebruiker heeft een bewerking van Jimin's gedeeld 'Ik heb je nodig' solo podium fancam met slow-motion bewerkingssoftware die dezelfde verbluffende resultaten vastlegt als toen Jimin het live uitvoerde. Jimin, helemaal in het wit gekleed, blootsvoets met een stuk pure witte stof, is commandant en vult het hele podium in zijn eentje met zijn elegante bewegingen die eruitzien als een engel. De video krijgt continu aandacht met 17,8 miljoen views en 3 miljoen likes sinds het deze maand werd uitgebracht.

@wotsuga

Zwaar ib: @t4yk1. Deze fancam is zo moeilijk te twixtoren! #jimin #btsjimin #fyp #xyzbca #voor jou #kpopedits #btsedit #parkjimin #snelheid #Kogelvrije scouts #fyp

♬ origineel geluid - WotSugaLocals, fans, niet-fans en zelfs door TikTok geverifieerde gebruikers waren opgetogen over zijn dans- en etherische beelden in het opmerkingengedeelte. Mooi, magisch, goddelijk, engelachtig en verbluffend zijn enkele van de woorden die worden gebruikt om Jimin en zijn optreden te beschrijven.

Kortom, Jimin werkt hard, geeft elke keer 100% en slaat elke beat met zoveel passie en vaardigheid. Het is niet verwonderlijk dat hij wordt opgemerkt door de media, netizens en zelfs niet-fans vanwege zijn buitengewone talent en arbeidsethos. Keer op keer bewijst hij dat hij gewoon niet van deze wereld is, want hij is geboren om te dansen en op te treden. Hij is absoluut een topdanser!Bekijk Jimin's danscompilatie van zijn beste optredens.