Blogs

BTS's Jin gaat viraal in China als de 'knappe man die over vissen zingt' met zijn #SuperTuna-video

' Super Tonijn ' door Jin is een verrassing vrijlating dat de kunstenaar voor de lol creëerde als cadeau voor fans op zijn 29e verjaardag. Hij was de componist, tekstschrijver, producer en choreograaf voor dit nummer!

Ondanks dat het een zoon is die voor de lol is vrijgelaten, ' Super Tonijn ' wordt wereldwijd een echte hit! Het is trending #1 op Worldwide Youtube, Korea, Japan, China en etc.

Meer dan dat, Jin nam Chinese websites Weibo en BilliBilli . over met de performance video van 'Super Tuna.' Het werd trend #1 en was de meest bekeken video van de dag! Er komt weer een video aan van de liveshow van Jin's verjaardag 100 miljoen weergaven . De lokale bevolking noemt hem een ​​' leuke vis kerel .'

Chinese gebruikers in de commentaren zijn niet bekend met de leden van BTS, dus de meerderheid vraagt ​​wie dit is' leuke en knappe jongen die over vissen zingt ?'

Nog wat opmerkingen:

'OMG ik word gek. Ik zag en vond deze jongen zo schattig, maar toen ik de tekst las, werd ik nog verliefder op hem.'

'Zijn fan zijn moet een gelukkige ervaring zijn.'

'Da** deze man is zo heet en hij zingt over tonijn, ik denk dat ik net mijn ideale type heb ontdekt.'

'Ik weet niet waarom ik kijk, maar hij is schattig.'

Jin stal opnieuw de harten van iedereen als zijn ' Super Tonijn 'dans en zang zijn viraal gaan op TikTok, YouTube en wereldwijde sociale-mediaplatforms !