Blogs

BTS's Jin gaat viraal onder de lokale bevolking tijdens AMA's 2021 vanwege wereldwijde knappe visuals

Eindelijk, na 2 jaar quarantaine, kon iedereen zien BTS woont een awardshow bij in de VS . Hun optreden op de AMA's was historisch belangrijk voor de muziekindustrie.

Een van de leden, Jin, die bekend is om altijd viraal te gaan onder de lokale bevolking dankzij het hebben van een perfecte visual, opnieuw geboeid de harten van miljoenen. Direct na het betreden van de rode loper, a video- van hem die zich omdraait om naar de ventilator te zwaaien ging viraal op Twitter , met 1 miljoen views in minder dan 40 minuten en 2 miljoen in een paar uur. Jin straalt van zijn natuurlijke jeugdige schoonheid en uitstekende gelaatstrekken in de video die is gemaakt door iemand in het publiek die onder de indruk was van zijn uiterlijk.Later in de nacht, Jin bleef de eersteklas visuals bedienen . Zijn ketting en een wolventrui ontketenden de rotskant van Jin. Hij zag er erg punk en aantrekkelijk uit tijdens het optreden met Coldplay , waardoor het publiek onder de indruk is van zijn krachtige stem.

Jin staat bekend als een zeldzaam type elegante schoonheid. Zijn onberispelijke gezicht, stralende uitstraling en immense charisma laten het publiek gehypnotiseerd raken. Locals konden zo'n knappe vent niet missen op de groepsfoto's van BTS!

Hij kreeg een compliment voor hij zag er zo fantastisch mooi uit dat mensen eerst niet konden geloven dat hij een echt persoon was . Een andere gebruiker merkte ook op dat ze onder de indruk waren van hoe mannelijk hij eruitziet. Sommigen hebben zelfs de liedjes van Jin uitgecheckt, ondanks dat ze niet geïnteresseerd waren in BTS.

Hij stal opnieuw de aandacht door voor de tweede keer ingezoomd door een cameraman in de geschiedenis van het bijwonen van awardshows van BTS. Hetzelfde gebeurde met het knappe gezicht van Jin bij de Grammy in 2020. Hij is inderdaad een hoofdpersoon van de Rode Loper! Ten tweede werd Jin opnieuw de 'derde man van links' genoemd door een lokale man die onder de indruk was van zijn schoonheid. De geschiedenis herhaalt zich!

Jin staat bekend als iemand die 'de weg heeft gebaand door in de VS viraal te gaan'. Zelfs Billboard berichtte erover. Het idool begon ermee in 2017 en kreeg sindsdien meer dan 75 bijnamen voor zijn schoonheid. Jin ging constant viraal en trok nieuwe fans aan was zelfs toegevoegd aan het Weverse Magazine-artikel over het succes van BTS in Amerika .

Deze avond konden we ook een leuke en vrolijke kant van Jin zien. Ondanks dat hij zo'n krachtige schoonheid heeft dat mensen zich door hem geïntimideerd voelen, kan Jin ook een schattige, schattige kerel zijn met de liefste glimlach en blije ogen. Kijk eens hoeveel plezier hij had bij het kijken naar de optredens van andere artiesten!

Na alle prijzen te hebben gewonnen, hield BTS een speciale Vlive . Daarbij zag Jin er erg aantrekkelijk en mooi uit. Hij opende vakkundig een fles champagne terwijl het de vibes van een charismatische acteur uitstraalt.