Blogs

#BTS's #Jin ontvangt een enorm support-evenement tijdens het concert in Seoul bestaande uit 9 vrachtwagens, meer dan 12.000 banners en LED-advertenties


Het is lang geleden BTS hield een concert in Korea. Miljoenen fans in Korea hebben ze gemist om ze live te zien, en tot slot, hun wens werd vervuld op 10 maart .

Het langverwachte concert' Toestemming om te dansen ' werd gehouden op de ' Jamsil Stadion ' in Seoel. Voordat ze de zaal betreden, begonnen fans die het concert bijwoonden veel foto's van buiten te posten. Velen waren onder de indruk van de enorme hoeveelheid steun die Jin kreeg.

Er waren negen grote ondersteunende vrachtwagens rond de locatie. Ze zijn allemaal versierd met mooie foto's van Jin en ondersteunende slogans zoals ' Seokjin, we staan โ€‹โ€‹altijd achter je! ' of ' We zijn voor altijd samen! '.

Bovendien kon je overal waar je naar het concert keek duizenden posters met Jin . Er waren in totaal meer dan 12.000 affiches van Jin!

De grote LED-schermen zijn ook gevuld met prachtige en kleurrijke advertenties van Jin . Zijn gezicht was overal in de zaal te zien!


Duizenden andere fans hebben RJ-knuffels, Jin-dekens en spandoeken gestaan!Zoals altijd demonstreerde Jin een adembenemend optreden tijdens het 'Permission to Dance'-concert. Zijn perfecte hoge tonen bereikten de lucht en prachtige beelden werden het gesprek van het hele internet .

Het publiek wachtte op de beroemde vliegende kus van Jin en juichte heel hard voor hem. Toen hij verscheen met het op maat gemaakte ' Esdoorn Verhaal ' Heeft, iedereen schrok!

Nog maar drie maanden geleden, bij de vorige concerten gehouden in de hert , Jin kreeg het grootste verjaardagsevenement in de geschiedenis, georganiseerd door 50.000 fans .