Blogs

BTS's Jin ontvangt meerdere lof voor zijn zangcapaciteiten die verder gaan dan het tenorbereik

Jin is een sterke zanger die veel lof ontvangt van critici en vocale coaches . De liefde van het publiek is ook bij hem, want hij gaat vaak viraal om te zingen.

Dit keer kreeg Jin veel complimenten over zijn assortiment. Vocale coaches en muziekproducenten zeggen allemaal dat zijn zangcapaciteiten verder gaan dan zijn tenorbereik . Schokkend genoeg is Jin in staat om te riemen met kracht die slechts een paar mannen gemakkelijk kunnen bereiken. Bovendien bereikt hij ook gemakkelijk vrouwelijke toonsoorten, wat geweldig is voor een tenorzanger. Hij blijft ongelooflijk stabiel tijdens het riemen, de hoogste noten raken, fraseren in het vijfde octaaf, zelfs tijdens het dansen ! Jin's eigen solonummer, 'Moon', is geschreven in toonsoort C, wat extreem moeilijk is om in te zingen! Zelfs de draft/demo ervoor werd gezongen met een vrouwenstem!

Hij heeft het grootste vocale bereik onder BTS-leden, en zijn kracht is dat hij dat is een natuurlijke lichte tenor . Voor veel tenoren is C5 de hoogst mogelijke noot; voor Jin is het echter de gemakkelijkste noot om mee te spelen!


Wat hij op het podium doet, is eigenlijk extreem moeilijk voor een mannelijke zanger.

Jin gaat met zijn talent over de grenzen! Een van de coaches zei dat zulke geweldige vaardigheden alleen kunnen worden bereikt als iemand al sinds zijn geboorte het rauwe zangtalent heeft. Jin is een geboren zanger en fans zijn trots op hem!