Nieuws

Jin, RM en J-hope van BTS verkopen een deel van hun HYBE-aandelen

dart.fss.or.kr

Vorig jaar hebben alleBTSleden kregen elk 68.385 aandelen van de HYBE aandelen toen het bedrijf naar de beurs ging.

In de loop van 10 maanden was de gecombineerde aandelenwaarde die aan de leden werd gegeven, gestegen tot meer dan 201 miljard KRW (~170 miljoen USD). Op een bepaald moment in oktober bereikte de marktkapitalisatie van HYBE 15 biljoen KRW (~12,67 miljard USD), terwijl de aandelenkoers sinds de beursgang bleef stijgen.

-Advertentie- Overslaan

Onlangs is bekend geworden dat sommige leden een deel van hun aandelen daadwerkelijk hadden verkocht. Volgens een internetgebruiker en HYBE's openbare informatie op de website van hun investeerdersrelaties , Jin , RM , en J-Hoop waren de drie leden die hadden een deel van hun aandelen verkocht.

De drie leden verkochten hun aandelen midden oktober, toen de aandelen voor ongeveer 330.000 KRW (~278 USD) per aandeel werden verhandeld. Daarom heeft Jin, die de meeste aandelen heeft verkocht, naar schatting 4,45 miljoen USD verdiend met de verkoop van 16.000 aandelen.

Daarnaast verkocht RM ook 10.385 aandelen, wat naar schatting 2,89 miljoen USD opleverde, terwijl J-Hope 1,56 miljoen USD verdiende met de verkoop van 5.601 aandelen. Jin heeft momenteel 52.385 aandelen van HYBE, terwijl RM 58.000 aandelen heeft en J-Hope 62.784 aandelen. Jungkook, Suga, V, en Jimin hebben hun aandelen niet verkocht en bezitten nog steeds elk de volledige 68.385 aandelen van HYBE.

Ondertussen vervolgt BTS zijn weg naar het verstevigen van zijn naam als de wereldwijde K-popact, aangezien ze nieuwe mijlpalen hebben bereikt in de K-popgeschiedenis, drie prijzen gewonnen bij de American Music Awards , een van de grootste muziekprijsuitreikingen in Amerika.