Blogs

BTS's Jin vraagt ​​om meer inclusiviteit in het maatbereik van zijn merch-pyjama

Jin is het eerste lid van BTS dat een speciale merch-lijn uitbrengt met zijn eigen ontwerp! Jin staat bekend als de maker van de meest fantastische ideeën en heeft niet nagelaten een ontwerp te maken waar iedereen dol op zou zijn.

Meer dan dat, zijn merch heeft een zinvol concept erachter. Als je het gevoel hebt dat je het de hele dag geweldig hebt gedaan, kun je de pyjama met engelen dragen en hetzelfde set kussen gebruiken, maar als je teleurgesteld bent in jezelf, kun je de duivelse versie van de pyjama dragen . Het betekent echter dat het dragen van een duivelse pyjama je moet motiveren om beter je best te doen om de engelenversie te kunnen dragen!

Een pyjama gemaakt met liefde door je favoriete ster zal voelen als een warme knuffel aan het einde van de dag.

Op 2 januari werd op Vlive . een film uitgebracht waarin Jin zijn pyjama laat zien . Voordat de productie van Jin's merch begint, heeft het HYBE-team hem de opdracht gegeven om het formulier in te vullen over zijn eisen voor de pyjama's.

De eerste zorg van Jin was het creëren van een zo breed mogelijk maatbereik . Hij heeft gezegd dat hij merkte dat pyjama's meestal geen verschillende maten hebben, dus hij wil maken een product dat comfortabel is voor elke persoon . Fans waren erg blij dat hun idool zo attent, attent en inclusief was.

Fans klagen altijd dat HYBE-merchandise geen breed assortiment aan maten in hun kledinglijnen heeft. Het is bewonderenswaardig hoe dit de grootste zorg was voor Jin.

Jin heeft gevraagd om de pyjama unisex te maken en het verschil tussen maten veel meer op te laten vallen!

Hij vroeg persoonlijk om de grote maat nog groter te maken! Het eindresultaat is zeer ongebruikelijk voor het normale Koreaanse maatbereik.

Hij merkte ook op dat pyjama's comfortabel moeten zijn grote zakken . De materiaal van het kussen en de pyjama moeten zijn zacht en comfortabel , dus hij heeft voor katoen gekozen. Jin vermeldde dat ook goedkope materialen mogen niet worden gebruikt.

Als maker zorgde Jin ervoor dat een product gunstig was voor de klant. Hij gaf een grote betekenis aan zijn pyjama en zorgde ervoor dat hij inclusief en geschikt was voor iedereen.

Laten we allemaal een bevredigende dag beleven en de knusse pyjama van Jin dragen voordat we gaan slapen!