Blogs

BTS's Jin wordt emotioneel na het zien van de prachtige verjaardagsprojecten die fans voor hem hebben gepland tijdens het 'Permission to Dance'-concert

Eindelijk, de dag van BTS Jin 's 29ste verjaardag is aangebroken! Door de gelukkige samenloop van omstandigheden, Jin kon het samen met fans vieren tijdens het laatste concert van ' Toestemming om te dansen ' in de.

Fans die heel veel van Jin houden, hebben er niet een voorbereid, maar twee verjaardagsprojecten voor hem zodat de artiest de liefde kon voelen die hun hart verwarmt . Het eerste project vond plaats tijdens de opening en heette de ' Hartgebeurtenis .' Het bestond uit een hartvormig stuk materiaal dat voor de ARMY Bomb werd gehouden, zodat het woord 'Jin' geschreven in hangul van veraf te zien was. Toen Jin het zag, kon hij nauwelijks emoties vasthouden . Zoals hij later zei, deed hij zijn best om niet te huilen omdat het de uitvoering zou kunnen beïnvloeden.

Het tweede project heette ' Maan voor Jin ' en was net zo creatief als de eerste. ARMY's maakten veel vierkante zwarte dozen met een halvemaanvormige uitsparing. Nadat het op een kleurrijke ARMY Bomb was gezet, ontstond het een oceaan van manen . Zoals veel mensen weten, is de bijnaam van Jin 'Maan' vanwege het metaforische liefdeslied dat hij schreef voor ARMYs waarin hij zichzelf vergeleek met de maan die de aarde altijd zal volgen (fans).

Jin is een dierbaar persoon met een gevoelig hart, dus hij huilde snel vanwege het overweldigende gevoel zoveel liefde te krijgen van 50 duizend mensen in het echte leven tegelijk . Hij bedankte de fans oprecht voor het organiseren van deze projecten.Jin doet al vele jaren speciale leuke evenementen voor elk concert nu, en hun enige reden is om fans blij te maken en te voelen hoeveel hij van ze houdt. De zanger zei dat hij niet had verwacht zoveel liefde terug te krijgen.

Echter, er was een derde geheim project voor Jin! BTS-leden hebben een show voor hem voorbereid met regenbooglichten die zijn naam 'JIN' hebben gevormd en die overal in de zaal worden herhaald . De leden zongen ook een Happy Birthday-nummer voor de zanger.

ARMY's hebben heel hard gewerkt om Jin gelukkig te maken nadat ze hoorden dat hij hem de beste verjaardagsverrassing in zijn leven kon schenken. Ze hebben zich rond het stadion verzameld om duizenden materialen uit te knippen en te vouwen. Het is heel kostbaar hoe puur hun liefde voor Jin is, want het rauwe enthousiasme en de droom om Jin gelukkig te maken waren de enige twee dingen die de toewijding van de fans opfleurden .

Het hele concert voelde echt als Jin's verjaardagsfeestje vooral nadat Chris Martin plotseling het podium op kwam en Jin niet kon loslaten van zijn stevige knuffel! Ze hielden zelfs elkaars hand vast terwijl ze 'My Universe' zongen . Fans zeggen dat het duidelijk is wie de vooringenomenheid van Chris is!

Daarnaast, Jin werd het eerste idool dat ooit drie verjaardagsprojecten voor hem organiseerde tijdens een enkel concert!