Blogs

BTS's Jin wordt vermeld als een legendarische ambassadeur van vliegende kussen, samen met Marilyn Monroe, Brad Pitt en Ariana Grande


BTS's Jin is een lid van BTS die ooit veel kenmerkende momenten en 'on brand'-dingen heeft gehad sinds zijn debuut . Iedereen herinnert zich de iconische roze flip-telefoon van Jin, hem met overal een houten lepel, kookdagboek, Jinsta (verjaardag Festa), alpaca's, de kleur roze, gaming, woordspelingen, WWH, 'King of high notes', enz. Bovendien, Jin is de maker van zulke succesvolle en megapopulaire 'merk'-dingen als RJ-speelgoed, Kore, Bangtani, 'Super Tuna', en meer.

Onlangs is de De Franse uitzending 'Quotidien' heeft Jin een van de ambassadeurs van de 'vliegende kus' genoemd, samen met Marilyn Monroe, Brad Pitt en Ariana Grande! Jin werd genoemd als een van de meest legendarische beroemdheden die 'vliegende kussen' als onderdeel van hun merk hebben.

Tijdens elk concert is een van de meest verwachte dingen onder fans het zien van Jin die de iconische vliegende kus maakt!

Jin was een acteur voordat hij een idool werd en deze twee interesses van hem samenbracht. Als een echte theaterjongen en een persoon die in de acteerwereld leeft, heeft Jin's persoonlijkheid een sterk 'acteur'-gevoel. Hij weet een interessant merk van zichzelf te creƫren, komt altijd met nieuwe, onverwachte gebeurtenissen en creaties . Zelfs BTS-leden bekennen dat Jin is als een ' inhoud in het vlees ' wiens geest altijd aan een nieuw idee is. De iconische vliegende kus van Jin zal iedereen nog vele jaren enthousiast maken , blijft een aangenaam signatuurmoment.