Nieuws

Jungkook van BTS inspireerde een personage in de bekroonde Disney-geanimeerde tv-serie 'The Owl House'

Jungkook van BTS is een geworden 'huishoudelijke naam' wereldwijd door wereldwijd aandacht te krijgen voor zijn oogverblindende uiterlijk, charisma en talent. Jungkook is indirect verschenen in talloze populaire K-Drama's en Amerikaanse series, waaronder Hospital Playlist, Crashing Landing on You, The Simpsons, Bob Ross' Netflix-documentaire, Nancy Drew en meer.

Jungkook is een van de inspiratiebronnen voor het personage in Disney's bekroonde geanimeerde fantasy-tv-serie 'Het Uilenhuis' . Bo Coburn, de regisseur en storyboardartiest van de show, bevestigde het door een verhaal op haar Instagram te plaatsen. Ze staat bekend om haar werk aan Rapunzel's Tangled Adventure en Trolls.

The Owl House heeft universele bijval gekregen van zowel critici als publiek. De serie won ook een prijs voor Children's & Youth Programming tijdens de Peabody Awards 2021.

Naast Jungkook verschenen ook Taemin, Jessi en G-Dragon in de serie toen Bo Coburn deze vier tagde op haar Instagram-verhaal en Dana Terrace bedankte, de maker en uitvoerend producent van The Owl House. Dana staat ook bekend om het storyboarden van Gravity Falls en het regisseren van de reboot van DuckTales in 2017.

Bo Coburn volgt Jungkook ook op Instagram.