Nieuws

Jungkook van BTS is de meest populaire Aziatische popzanger van de afgelopen 4 jaar

naver.me

Jungkook van BTS is de meest populaire Aziatische popzanger van de afgelopen 4 jaar.

Volgens de Analyse Rankings van ‘ Beroemde Verjaardagen ,' een U.S. Entertainment-website die niet alleen beroemdheden, maar ook hoge influencers in categorieën rangschikt vanwege hun populariteit, hij rangschikte # 22 in de Top 30. Jungkook is het populairste BTS-lid sinds 2018.

Jungkook bewijst zijn grote bekendheid en populariteit als wereldwijde popzanger buiten de K-popidolen, aangezien hij de enige Aziatische beroemdheid is die in de Top 30 van popzangers staat en de meest populaire Aziatische popzanger sinds 2018 wordt. Jungkook staat hoog in de popzangers categorie, boven beroemdheden zoals Lady Gaga, Jennifer Lopez, vroegere Een richting leden Zayn Malik, Bruno Mars, Beyoncé, Taylor Swift, en Justin Bieber .

Hij is ook de meest populaire Zuid-Koreaanse beroemdheid sinds 2018 en de meest populaire in Busan geboren Zuid-Koreaanse beroemdheid sinds 2018. Hiermee toont Jungkook een enorme constante populariteit in de afgelopen 4 jaar.

Van de beroemdheden die op 1 september zijn geboren, is Jungkook de 2e meest populaire beroemdheid na de bekende actrice Zendaya . Onder de beroemdheden met het astrologische teken Maagd is Jungkook de meest populaire Aziatische beroemdheid die een Maagd is, wat zijn populariteit zelfs in deze categorie laat zien.Ondertussen toont Jungkook een sterke invloed als Koreaanse zanger op veel sociale media.

Jungkook stond van 2017 tot 2020 vier jaar op rij bovenaan Google's meest gezochte K-pop-idoollijst, stond twee jaar op rij bovenaan op YouTube's meest gezochte K-pop-idoollijst, stond in 2020 drie opeenvolgende jaren bovenaan Tumblr's Top K-popster en bovenaan TikTok's wereldwijde weergavelijst.

Op Twitter stond hij op nummer 1 in 2017 en in 2018's 'meest geretweete persoon in Korea', nummer 1 in 2019's 'meest geretweete tweets ter wereld' en nummer 2 in 2020's 'meest geretweete tweets ter wereld'.

De individuele populariteit van Jungkook heeft door de jaren heen vele malen geschenen. Door zijn multi-talenten, zijn aanwezigheid op het podium, zijn zang en geweldige visuals, krijgt Jungkook veel fans en weet hij altijd de aandacht te trekken op het podium.