Nieuws

Jungkook van BTS steelt harten met zijn betoverende beelden en verleidelijke zang en wordt de meest populaire persoon van PTD LV Concert D-3

Jungkook trok de aandacht met zijn prachtige visuals, betoverende zang en hemelse lichaamsverhoudingen op de derde dag van BTS Toestemming om Las Vegas-concert te dansen.

Zodra Jungkook met licht golvend haar op de concertlocatie verscheen, namen fans de wereldwijde trends over door zijn waanzinnige visuals en kapsel te prijzen. Jungkook was de hoogste trend op nummer 3 wereldwijd en op nummer 4 in de VS, samen met trending in 65 landen. Hij werd ook het meest besproken en genoemde lid met meer dan 1,5 miljoen tweets.

Fans konden het niet helpen, maar bezwijmden over zijn prachtige visuals en zang, die hun harten zwak maakten. Hij kreeg lof voor zijn ongelooflijke zang voor de ON-brug en 'I gotta make it fire baby'-vers.

Jungkook stuurde fans opnieuw in een razernij toen hij een beetje van zijn buikspieren op het podium flitste.

Elke fan bij het concert deed zijn best om Jungkook's aandacht te trekken, en sommigen van hen slaagden daarin. Jungkook zag een leger dat een Spiderman-kostuum droeg, glimlachte en maakte het Spiderman Web-gebaar.

Een andere mannelijke fan flitste met zijn buikspieren en vroeg jungkook hetzelfde te doen. Jungkook merkte hem op, maakte een nee-teken en flitste een brede glimlach die ieders dag goed maakte.

Fans namen ook meerdere spandoeken en spandoeken mee om de aandacht van jungkook te trekken. Een van hen las 'Jeon Bam, kom met je vader naar Braziliƫ' en fans vermoeden dat Jungkook het zag. Een ander leger hield een spandoek vast met de tekst: 'Jungkook, gratis tandheelkundige zorg voor jou. Ik ben een tandarts'. Een andere fan toonde een bord met de afbeelding van de buikspieren van jungkook, met de tekst 'wees niet verlegen, doe het nog een keer'.

Jungkook gaf zijn beste optreden en genoot van zijn hart op het podium, en werd aan het eind schattig naar de fans gezwaaid.

Zodra het concert was afgelopen, ging Jungkook aan de slag en de fans prezen zijn toewijding en uithoudingsvermogen. Daarna verscheen hij een paar minuten op V-live.