Nieuws

Jungkook van BTS voert de wereldwijde trends aan terwijl fans tijdens vertrek naar de VS over zijn hartverscheurende visuals en eersteklas luchthavenmode gutsen

Jungkook van BTS vertrok vandaag van Incheon Airport, Zuid-Korea naar de VS, aangezien BTS president Biden zal ontmoeten in het Witte Huis en een toespraak zal houden over de anti-Aziatische haatmisdrijven. Jungkook vertrok een dag eerder dan de rest van de groep.

Zodra Jungkook de luchthaven van Incheon binnenkwam, EEN VEILIGE VLUCHT JUNGKOOK begon wereldwijd trending op #1. Fans wensten Jungkook een veilige vlucht, aangezien hij met beide de top 2 van wereldwijde trends bezette jungkook en EEN VEILIGE VLUCHT JUNGKOOK om de beurt naar trend op #1 terwijl Drummer Jungkook wereldwijd trending op #2. Jungkook was trending in in totaal meer dan 75 landen, waaronder de VS en India, met meer dan 1,2 miljoen vermeldingen.Jungkook zag er zo charmant en stijlvol uit, zelfs in zijn eenvoudige witte T-shirt met een zwart masker. Hij hield zijn tas met drumsticks vast, waardoor de verwachtingen van fans voor een optreden of een collab groter werden.K-Media prees Jungkook als ' All-kill prins-visuals ,'' oogcontact waar je hart van overslaat ,'' charmante kookie ,'' prachtig profiel van een superster ,'' sfeer gefascineerd door buitengewone looks ,'' de oogverblindende jeugd van May ' en nog veel meer.Een man van manieren - 90 graden buigen is zijn tweede natuur.
Jungkook kreeg lof van de Koreaanse media, verslaggevers en fans terwijl hij iedereen bleef groeten en 90° buigen. Artikelen over zijn vertrek en foto's bleven binnenstromen terwijl hij genoot van de liefde en steun.Verslaggevers, fans en niet-fans, waaronder luchthavenpersoneel, haastten zich ook om op foto's en video's van Jungkook te klikken, waarmee hij zijn ongeëvenaarde populariteit in zijn thuisland aantoonde. Jungkook stapte aan boord terwijl hij iedereen nederig met lachende ogen begroette.