Nieuws

Jungkook van BTS verovert harten met zijn krachtige maar betekenisvolle toespraak in het Witte Huis en wordt het meest getweet wereldwijd trending topic

Jungkook heeft opnieuw een ongekende prestatie geleverd. Het is algemeen bekend dat de 24-jarige hoofdvocalist van de grootste boyband ter wereld veel dingen heeft bereikt die mensen op zijn jonge leeftijd onmogelijk konden bedenken. Onlangs werd hij uitgenodigd in het Witte Huis met zijn bandleden om te spreken over anti-Aziatische haatmisdrijven en Aziatische vertegenwoordiging.

Gekleed in een black-tie pak en schoenen, zag Jungkook er zo charmant en knap uit in de vergadering dat iedereen die hem zag niet kon stoppen hem te prijzen. Zelfs degenen die geen fans zijn, werden complimenten gegeven en zijn naam gevraagd.

-Advertentie- Overslaan

Jungkook hield een zeer krachtige en betekenisvolle toespraak en bracht de boodschap over dat muziek een geweldige vereniger is omdat het talen en culturele barrières overstijgt. Zijn toespraak werd geciteerd en gedeeld door een overvloed aan media over de hele wereld.

'We zijn nog steeds verbaasd dat muziek gemaakt door Zuid-Koreaanse artiesten zoveel mensen over de hele wereld bereikt, talen en culturele barrières overstijgend. Wij geloven dat muziek altijd een verbazingwekkende en wonderbaarlijke vereniger van alle dingen is.'


Jungkook trok de aandacht vanwege zijn knappe uiterlijk en zelfverzekerde, zinvolle toespraak in het Witte Huis toen hij de afgelopen 24 uur het meest getweet trending topic werd.

Jungkook was ook het meest getweet trending topic in de Verenigde Staten, waarmee hij pronkte met zijn ongeëvenaarde populariteit in het land.

Jungkook was een nederig persoon en groetenfee, en bleef maar buigen en iedereen in het Witte Huis begroeten. Hij boog zelfs zijn kenmerkende boog van 90 graden terwijl hij naar hem toe liep om president Biden te ontmoeten.

Fans konden niet anders dan vertellen hoe trots ze zijn op Jungkook, die op zo'n jonge leeftijd al zoveel heeft bereikt. Hij is de jongste ontvanger van de onderscheiding voor culturele verdienste en de James A Van-vlootprijs, speciale presidentiële gezant, heeft een zwarte kaart en een diplomatiek paspoort, heeft president Biden ontmoet in het Witte Huis en een toespraak gehouden over anti-Aziatische haatmisdrijven.

17 jaar oud (2013, 15 jaar oud): Debuut Rookie of the Year Award

18 jaar oud (2014, 16 jaar oud): Zangeres genomineerd voor 1e plaats op muziekshow

19 jaar oud (2015, 17 jaar oud): 1e plaats in muziekkamer, Bonsang-zanger

20 jaar oud (2016, 18 jaar oud): Daesang Singer

21 jaar oud (2017, 19 jaar oud): Billboard-zanger, AMA-artiestzanger

22 jaar (2018, 20 jaar): UNICEF-ambassadeur, VN-toespraak, De jongste zanger van de Orde van Culturele Verdienste

23 jaar oud (2019, 21 jaar oud): Billboard AMA's artiest zanger, Grammy uitnodiging

24 jaar oud (2020, 22 jaar oud): Grammy Performer Singer, Daesang All Kill, Billboard nummer één zanger

25 jaar oud (2021, 23 jaar oud): VN-toespraak, VN-artiestzanger, Benoeming van een diplomatieke gezant

26 jaar oud (2022, 24 jaar oud): toespraak in het Witte Huis

Jungkook's bezoek en toespraak in het witte huis werd een hot topic in alle Koreaanse gemeenschappen, inclusief Pann Nate en theqoo. K-Netizens prees Jungkook omdat hij zo nederig was en zo veel had bereikt op zo'n jonge leeftijd.

Enkele van de gedenkwaardige foto's van Jungkook en BTS van het bezoek aan het Witte Huis en de toespraak zijn hieronder bijgevoegd.

De foto van Jungkook die op zijn Instagram is bijgewerkt, is gemaakt in de bibliotheek van het Witte Huis op de begane grond van het Witte Huis.

BTS buiten het Witte Huis.

BTS en Jungkook met president Joe Biden na hun ontmoeting.

Jungkook's Mattel-pop uit het BTS Idol-tijdperk werd ook gezien en gevangen genomen bij de poort van het witte huis.