Nieuws

Jungkook van BTS wordt willekeurig genoemd in deze Koreaanse drama's en shows, wat zijn sterke publieke aanwezigheid in Zuid-Korea bewijst

STER BIJDRAGER

Jungkook van BTS staat bekend om zijn sterke publieke aanwezigheid, zowel internationaal als in zijn thuisland. Hij is op dit moment misschien wel het meest bekende K-pop-idool, als hij het meest gezochte K-pop-idool op Google is en constant wordt genoemd door de lokale bevolking en niet-muziekmedia. Er waren talloze keren dat Jungkook's naam willekeurig opdook buiten K-pop en zelfs de muziekindustrie in het algemeen, bijvoorbeeld toen hijspecifiek genoemd door de beroemde Amerikaanse sitcom De Simpsons.

Jungkook heeft een groot deel van het willekeurig verschijnen in Koreaanse tv-shows en drama's gehad, wat zijn sterke publieke aanwezigheid in Zuid-Korea bewijst. Hieronder vindt u enkele van de Koreaanse drama's en shows waarin Jungkook willekeurig werd genoemd:

1. 'Crashlanding op jou.' Jungkook werd genoemd in dit extreem populaire Koreaanse drama met in de hoofdrollen Hyun Bin en Son Ye-jin. In een scène waarin het personage van Son Ye-jin een meisje ontmoette in Pyeongyang, Noord-Korea, stelde het meisje zichzelf voor als ARMY met Jungkook als haar vooroordeel.

twee. 'Pop eruit jongen.' De vrouwelijk personage wilde dat Jungkook voor haar zou verschijnen, dus verscheurde ze het papier en riep zijn naam.

3. 'Dhr. Zonneschijn.' Het is een Koreaans drama geschreven door de beroemde scenarioschrijver Kim Eun-sook. Jungkook's naam verscheen in een brief die de hoofdpersoon Aeshin aan haar grootvader stuurde, waarin hij hem overhaalde om een ​​opstand van privésoldaten in het hele land te steunen. In de brief was de naam van Jungkook in Chinese karakters geschreven, in de zin die luidt: 'Yoo-saeng Jeon Jungkook Busan.' (Opmerking: het woord 'Yoo-saeng' betekent een confucianistische geleerde die in het algemeen verwijst naar een man van aristocratenklasse in het Chosun-tijdperk).

Vier. 'Zegeningen van de zee.' Het mannelijke personage zei dat hij blind dates voor de vrouw zou regelen en beweerde dat hij veel knappe vrienden had, waaronder een die eruitzag als BTS Jungkook.

5. 'Rolbaan opnieuw opstarten.' Het vrouwelijke personage werd gezien terwijl ze naar de fancam van een Jungkook keek terwijl de verteller op de achtergrond zei: 'Terwijl ik naar mijn vitamine, my life tonic, 'Golden Maknae' Jungkook van BTS kijk, springt er automatisch een glimlach op als de trotse glimlach van een moeder. Maar als je te veel lacht, kun je een realiteitshit krijgen, dus wees voorzichtig.

6. 'Gewone broers en zussen.' Het is een populaire Koreaanse comedyserie voor kinderen met 2 miljoen abonnees op YouTube. In een aflevering was de broer blij omdat hij een brief in de kamer van zijn zus vond waarin stond: Oppa, hou voor altijd van je. Het bleek dat de 'oppa' in de brief eigenlijk naar Jungkook verwees. De zus was boos dat haar broer haar fanbrief las zonder haar toestemming. De volledige inhoud van haar fanbrief gelezen, 'Oppa, bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Sorry dat ik de laatste tijd niet zo goed voor je ben geweest. Hou voor altijd van je.

7. Mysterieklas 'Meisjes' op de middelbare school.' Jungkook en V werden genoemd in deze Koreaanse webserie. Jang Do Yeon, een van de hoofdpersonen, zei: 'Is er iets dat mensen zou verrassen?' waarbij een idee bij haar opkwam. Toen riep ze, 'Wauw! Het is BTS! BTS kwam naar onze school! Wauw! Het is Jungkook! V kwam ook!'

8. 'Ziekenhuis-afspeellijst.' Jungkook en Suga's Babinski Cold Brew Coffee-flessen waren te zien in een van de afleveringen van dit populaire Koreaanse drama.

9. 'De griezelige ontmoeting.' Er was een scène in dit Koreaanse drama waarin tekeningen en een poster van BTS aan de muur te zien waren, waaronder een bepaalde tekening van Jungkook en Jin uit het 'Go Go'-livepodium.