Nieuws

Jungkook van BTS zet sociale media op zijn kop na zijn adembenemende verschijning met lippiercing op 'The Fact Music Awards 2021'

Jungkook van BTS verschijning op elke awardshow is altijd een langverwachte. Fans willen Jungkook, zijn mode-outfits en zijn topprestaties in de awardshow zien.

BTS was vandaag aanwezig bij 'The Fact Music Awards' en Jungkook stond in de schijnwerpers. Fans werden wild na het zien Jungkook's lippiercing, en hij stond meteen bovenaan Twitter-trends. Jungkook was trending op #2 Wereldwijd en #3 in de Verenigde Staten, samen met trending in 90 landen en was een belangrijk hoogtepunt van de show.

Jungkook zette alle social media platforms op zijn kop met zijn optreden op TMA 2021. Jungkook werd wereldwijd het meest getweet trending topic met 1,5 miljoen vermeldingen op de TMA 2021-dag. 'Jungkook piercing' & 'Jungkook lip piercing' werden ook een hot topic op Facebook en trending op Google India.

Fans werden gek van Jungkook's nieuwe lippiercing, die wereldwijd en in de VS populair is. De tweets over hoe hij er hot en zelfs sexyer uitziet met zijn nieuwe lippiercing en oorpiercings gaan viraal.

Als we het hebben over BTS-uitvoeringen, is het onmogelijk om niet over Jungkook te praten. Hij is niet voor niets de beste artiest en de hoofdvocalist geweest. Zijn onberispelijke en onberispelijke zang en uitvoering werden ook vandaag een van de meest spraakmakende onderwerpen.