Nieuws

BTS's SUGA test positief op COVID-19

Volgens Grote hitmuziek op 24 dec.BTSlidSUIKERpositief is getest op COVID-19.

Lees de officiële verklaring van Big Hit Music, uitgebracht via Weverse , onderstaand:

'Hallo, dit is Big Hit Music.
BTS-lid SUGA, dat onmiddellijk na aankomst in Korea op 23 december (donderdag) een COVID-19 PCR-test ontving, heeft op 24 december (vrijdag) positief getest op het virus terwijl hij in zelfquarantaine was.
SUGA heeft eind augustus van dit jaar de tweede dosis van zijn COVID-19-vaccin gekregen en hij heeft momenteel geen bijzondere symptomen. SUGA volgt momenteel de behandelorders thuis volgens de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten.
Tijdens de officiële vakantietijd van de BTS-leden voerde SUGA persoonlijke activiteiten uit in de Verenigde Staten. Voorafgaand aan zijn vertrek uit de VS onderging SUGA een COVID-19 PCR-test en kreeg negatieve resultaten. Volgens de huidige reisrichtlijnen van Zuid-Korea met betrekking tot de verspreiding van COVID-19, ontving SUGA nog een PCR-test zodra hij in Korea aankwam voordat hij aan zijn quarantaine begon. Omdat de zaak van SUGA als positief werd bevestigd nadat hij zijn quarantaine begon, was er geen contact tussen hem en de andere BTS-leden.
Big Hit Music is van plan SUGA zo goed mogelijk te ondersteunen, waarbij de gezondheid en veiligheid van onze artiesten onze topprioriteit zijn, zodat SUGA zo snel mogelijk kan herstellen. Het bureau belooft ook ijverig samen te werken met de aanwijzingen en richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten.
Dank je.'