Blogs

BTS's Suga was niet aanwezig op de '2020 MAMA' na de operatie, maar trends wereldwijd


BTS's Suga kondigde onlangs aan dat hij stopt met de activiteiten van de groep omdat hij een schouderoperatie onderging.

De groep woonde de ' MAMA-awards 2020 ' op 6 december zonder Suga om hun prijzen in ontvangst te nemen en op te treden. Tijdens de 'Album of the Year' award acceptatietoespraak, hield Suga zijn toespraak via een telefoontje en zei: ' Ik wil ARMYs heel erg bedanken voor het geven van de prijs voor album van het jaar.. voortzetting van vorig jaar, het is het meest geliefde album, nietwaar? Ook wij hebben hard gewerkt in de VS en hebben het toen meegenomen, en we zijn erg dankbaar voor alle liefde die het heeft gekregen. '

Suga was tijdens het evenement actief op Weverse. Maar wat ARMYs het meest schokte, is zijn verschijning op 'Life Goes On'-uitvoering als hij uit een deur komt en zijn deel van het lied zong. Ze gebruikten Volumetric Video-opnametechnologie voor Suga's deel.

' yoong i ,'' SUIKER ,'' Suga hyung ,'' Yoongi aan de telefoon ,'' zelfs Yoongi ' trends gelijktijdig wereldwijd op Twitter.

BTS won ook 8 awards, waaronder 4 Daesangs en Suga won 'Best Collaboration' met zanger IU .