Nieuws

BTS's V bewijst zijn titel als de 'Prince of Continent' terwijl hij Japan blijft domineren


Japan heet altijd ' TaeTaeLand .' Kim Taehyung blijft de Japanse fans en het publiek overrompelen vanwege zijn unieke charmes, prachtige zang en zijn CG-visuals.

Sinds kort Fuji-tv 's Gastheer Saitou wees op het deel dat hem het meest opviel toen hij keek BTS 's concert live, en het was Taehyung 's singulariteit prestatie:

' Het is een scène waarin Tete op bed lag. Het enige wat hij deed was zijn ogen openen, en de meisjes die zagen dat hun knieën het begaven en instortten. '

Het tv-programma zond scènes uit van Taehyung in concert, en de beroemde gasten konden niet anders dan fangirlen over de visual van de artiest.

IN wordt geacht een grote rol te hebben gespeeld in de verspreiding van de Koreaanse Hallyu-golf in Japan ; of het nu met zijn muziek is of hij er records mee maakt en breekt, mode of visueel; hij bewijst zijn invloed op elk gebied.

IN heeft nog steeds het record van ' Het grootste verkoopdebuut op de eerste dag ooit voor elke Koreaanse solist in de geschiedenis op de dagelijkse digitale single-hitlijst van Oricon ' en ' Het hoogste debuut voor een Koreaanse OST in de geschiedenis op Billboard Japan Hot 100 op #29 '.

Keito Sago , een leaddanser en zanger van JO1 , toegevoegd ' Kerstboom' door IN in zijn persoonlijk samengestelde Spotify-afspeellijst voor al zijn favoriete nummers.

Taehyung 's mode (shirt met bloemenpatroon) is besproken in een Japanse tv-show.

Japan het populaire modemagazine ' 25ans ' gericht op IN 's mode onder de titel ' De privékleding en favoriete merkcollectie van BTS Taetae.'

Een poster van Poedel Taehyung werd gezien op Japanse radiozender TBS Radio en Miss Japan en tv-persoonlijkheid Junna Yamagata werd gespot met een Taehyung poedel piket.

' Inzet ,' Taehyung bijnaam in Japan , heeft een uitgebreide lijst van Japans beroemdheden en beroemde mensen die van hem houden en hem vooroordelen.

Ondanks het niet promoten in Japan, IN 's populariteit daar lijkt exponentieel te groeien, Japan claimt als zijn land, wat de titel bewijst van ' Taetaeland .'