Nieuws

BTS's V channelt zijn innerlijke rockster terwijl fans creatief worden om zijn aandacht te trekken op dag 1 van het PTD Las Vegas-concert

Op 9 april KST,BTSbegonnen aan hun langverwachte 4-daagse 'Toestemming om te dansen' Las Vegas-concerten in Allegiant Stadium.

Nog voordat het concert begon, Kim Taehyung trok al de aandacht voor de supportprojecten van fans op de locatie.

Negen gigantische pilaren rondom Allegiant Stadium aanbevolen schermen uitzendenIN's afbeelding voor de gehele 24 uur van de dag. De zuilen zijn 10 meter hoog en zichtbaar voor alle concertgangers en omwonenden in de omgeving.

Het project werd georganiseerd door zijn Chinese fanclub, 'CHINA Baidu Vbar', en duurt vier dagen.

Tijdens het 3 uur durende concert was Taehyung het meest gezochte lid op Google, zowel in de VS als wereldwijd, terwijl hij het publiek blies met zijn ongelooflijke en energieke optredens.

Taehyung straalde 'bad boy'-vibes uit en channelde zijn innerlijke rockster uit de jaren 90 door een leren jack en een spijkerbroek te dragen die een van de favoriete looks van de avond was.

Hij omarmde ook volledig het zijn van de 'Borahae' ' schepper door tegen het einde van het concert in een paars pak te verschijnen.

Taehyung staat niet voor niets bekend als de 'King of Duality' en hij schakelde moeiteloos over van swag naar plezier, afhankelijk van de sfeer van de nummers die ze uitvoerden.

Bezoekers van liveconcerten deelden anekdotes over Taehyung die donderend gejuich ontving van het publiek wanneer hij op het scherm werd vertoond. Dit komt niet als een verrassing nadat hij dagen geleden viraal ging tijdens de Grammy's van 2022.

Taehyung bleef het meest betrokken met de menigte het hele concert. De weinige gelukkige fans met wie hij rechtstreeks contact had, zouden zeker naar huis terugkeren met een once-in-a-lifetime herinnering die ze zouden koesteren.

Hij droeg ook een hoofdband met konijnenoren die door iemand uit de menigte werd gegooid en later aan een gelukkige fan gaf.

talloze fans probeerden de aandacht van Taehyung te trekken en bracht schattig en grappig opvallende affiches. Ongetwijfeld heeft hij er enkele gezien zoals ze op het grote scherm te zien waren.


Andere fans probeerden verschillende tactieken door het dragen van kostuums van enkele van zijn iconische looks. Een werd gezien met zijn outfit uit 'Black Swan', een andere uit 'Dynamite' en een derde was aan het cosplayen als 'Tata', zijn BT21-personage.

Fans kijken ernaar uit om meer van Taehyung's geweldige optredens te zien in de komende drie dagen van de Las Vegas concerten.