Nieuws

BTS's V is de eerste die ondersteuning heeft rond het SoFi Stadium voor alle 4 dagen van het 'Permission to Dance' LA-concert


BTS komt eraan ' Toestemming om op het podium te dansen - Live Play' concert vindt plaats om SoFi Stadion , Los Angeles, op 27-28 november en 1-2 december PST. Het zal van de groep zijn 1e persoonlijk live concert in 2 jaar nadat de pandemie leidde tot de annulering van hun 2020-tour.

China Baidu VBar , de Chinese fanbase van Kim Taehyung , oftewelIN, heeft deel 2 en 3 van zijn verjaardagsprojecten voor 2021 aangekondigd. Deel 1 werd in juli onthuld als eenbasisschool gebouwd onder de naam Taehyung's.

Taehyung heeft nu de 1e ondersteuning voor de volledige 4-daagse duur van het concert van BTS in het Sofi-stadion.

Voor de 4 concertdagen , grote LED-vrachtwagens zullen de advertenties van Taehyung weergeven buiten de Sofi-locatie en de Hollywood centrum gebied.

Daarnaast zijn er van 30 nov t/m 6 dec 4 grote LED-buitenschermen op de TCL Chinees Theater, een filmpaleis aan de Hollywood Walk of Fame, zal Taehyung's spelen 24/7 video's ondersteunen .

De steunschermen bevinden zich ook aan de tegenover de enige BT21-winkel in LA waar ARMY-concertbezoekers zullen bezoeken om officiële BT21-merchandise te krijgen.

Dit verjaardagsproject was strategisch gekozen door China Baidu Vbar zodat Taehyung en ARMY's die samenkomen bij het concert ervan kunnen genieten.