Nieuws

BTS's V is de afgelopen 10 jaar de toppersoon met betrekking tot 'Meest knappe man'-zoekopdrachten op Google


De gegevens bewijzen dat Kim Taehyung , oftewelIN, staat niet alleen bekend als zeer getalenteerd, maar ook als een van de knapste mannen ter wereld.

Volgens Google Trends, dat populaire Google-zoekopdrachten wereldwijd analyseert, is Kim Taehyung al tien jaar de nummer 1 persoon met betrekking tot de zoekterm 'de knapste man'.

Het zoekvolume van Taehyung alleen al in de afgelopen vijf jaar is zo groot dat hij nog steeds de belangrijkste persoon is die wordt geassocieerd met de zoekterm, zelfs als rekening wordt gehouden met zoekopdrachten uit 2004, een decennium vóór het debuut van BTS.

De prachtige looks van Taehyung zijn geliefd bij zowel fans als schoonheidsexperts. Hij staat niet alleen bovenaan in opiniepeilingen die door fans zijn gestemd, maar ook in ranglijsten op basis van critici.

Het meest opvallende was dat hij op nummer 1 stond van I-Magazine's Fashion Face Awards, waarop uitsluitend wordt gestemd door professionele fotografen, modeontwerpers, visagisten, stylisten en redacteuren uit meer dan 30 landen.


Talloze plastisch chirurgen hebben ook het gezicht van Taehyung geanalyseerd en geprezen om zijn natuurlijke kenmerken, die moeilijk te repliceren zijn door middel van chirurgie, en zijn symmetrische gezicht, dat de heeft 'Gouden ratio.'

Prominente publicaties zoals Vogue Korea , Esquire Korea , en Verzenden hebben ook geschreven dat Taehyung de knapste man ter wereld is. Zijn wereldberoemde beelden zijn een bron van trots geworden onder Zuid-Koreanen.

Taehyung staat de afgelopen vijf jaar ook consequent bovenaan tal van door fans gestemde schoonheidspeilingen. Zijn knappe trekken appelleren aan zowel oosterse als westerse schoonheidsnormen .


Taehyung's knappe uiterlijk heeft veel niet-fans verleid om BTS te bekijken en in K-pop te stappen, wat hem de titel van de 'Stan-attractor.'