Nieuws

BTS's V is een van de beroemdheden die genderstereotypen doorbreekt en parelmode populair maakt bij mannen

Mode is genderlozer geworden omdat de samenleving individuen de vrijheid aanmoedigt om zich te uiten door zich te kleden zoals zij dat willen. Zie nu mannen die kleding en accessoires dragen die traditioneel voor het andere geslacht werden geacht. Een mode-item dat steeds populairder wordt onder mannen, zijn parels.


Dia.zuster
, een op sieraden gericht YouTube-kanaal voor mode, heeft een video uitgebracht waarin mannelijke beroemdheden worden genoemd die genderstereotypen doorbreken en voorop lopen in de 'parelkleurige' modetrend.

Kim Taehyung werd benadrukt als een van de mannelijke beroemdheden die parels populair maakte in de mode, samen met Harry Styles , BIGBANG's G-Draak , acteur Lee Dong-Hwi , WINNAAR Mino , HOOGTEPUNTEN Yang Yoseob, en Major League Baseball-speler Pederson-spel .

INwordt voorgesteld als iemand die door het publiek wordt geroemd voor het passen van parels omdat hij 'mooi met een hartkloppingen' gezicht is.

Taehyung doorbrak het vooroordeel dat parels niet bij mannen passen door verschillende stijlen te dragen, variƫrend van grote pareloorbellen tot kettingen en hoedenkoorden, zoals te zien is in zijn outfits van eerdere awardshows en zijn conceptfoto 'Butter'.

Taehyung heeft altijd zijn eigen unieke mode laten zien door gedurfde pogingen, en zelfs zijn genderloze mode wordt geprezen door zowel fans als modecritici. Mensen kijken ernaar uit om in de toekomst meer van zijn gedurfde modestatements te zien.